Zakelijke Dienstverlening

Nieuws voor zakelijke dienstverleners

Smart Central 2019 – in één dag inspiratie voor een jaar innovatie

7 november, 2019

De ontwikkeling van bedrijfssoftware en procesinnovatie gaat razendsnel. Voor ons is het bijna een dagtaak om bij te blijven. Om jou dat werk te besparen, presenteren we ieder jaar op Smart Central de stand van zaken. In één dag zie je wat de nabije toekomst gaat brengen én kun je gelijk sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Lees verder

Practice Management voor Accountancy – GAC at Microsoft

4 november, 2019

Ruimte voor groei met Practice Management op basis van Microsoft Dynamics 365

Lees verder

Klantevent 5 september - B2B e-commerce voor Dynamics 365 Business Central

5 september, 2019

E-commerce draait om een soepele klantervaring. Om hier meer winst uit te behalen is het belangrijk dat de verschillen tussen on- en offline zo goed als verdwijnen. Artikel, klant en voorraadgegevens moeten synchroon zijn met de offline wereld, om misverstanden bij de klant te voorkomen. Tegelijkertijd wil je ervoor zorgen dat het beheren van alle sites en productpagina's eenvoudig blijft en het liefst ook kan samenwerken met je ERP oplossing. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder

Bootcamp Business Central - 13 juni

13 juni, 2019

Business Central is de opvolger is van Dynamics NAV, dit is inmiddels voor veel gebruikers bekend. Na afgelopen donderdag zijn ook de concrete voordelen voor de meeste organisaties duidelijk. Maar wat zijn tijdens dagelijks gebruik de belangrijkste verschillen? Hoe anders werk je met Business Central ten opzichte van je huidige omgeving?

Lees verder

Klantevent 23 mei - Wanneer overstappen op Business Central

23 mei, 2019

In onze digitale wereld volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Maar welke ontwikkelingen zijn echt van belang voor je organisatie en op welk moment is het slim om te schakelen? We nodigen je graag uit om op donderdag 23 mei in Oirschot mee te praten over verschillende onderwerpen.

Lees verder
Chat met ons