GAC Business Solutions
  • Gacsummerschoolbrandbox

    GAC Summerschool

    Verbeter deze zomer je kennis

    Je herkent het vast: Je wilt makkelijker en sneller je dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren en meer uit je bedrijfssoftware halen, maar je hebt vaak niet de tijd om aan uitgebreide trainingen en workshops mee te doen. Daarom organiseert GAC deze zomer een Summerschool, waarbij je korting ontvangt op een aantal trainingen, zodat je na de zomer weer aan de slag kan!

Maak een keuze uit het programma:
Gaczomeractierelatiebeheer

Basis Algemeen

Verbeter je algemene Dynamics NAV kennis

Je bent hierna in staat om het programma zelfstandig te bedienen, bekend met begrippen en op basis van de menuopbouw in staat te bepalen waar basisgegevens, transacties en historische gegevens staan. Ook het aanpassen van de vensters naar eigen wensen komt aan de orde. 

 

Voor NAV 2009: 9 juli & 8 augustus
Voor NAV 2013 R2 t/m 2018: 1 juli & 7 augustus


Tijdelijk voor 295,- i.p.v. 395,- 

Power BI

Meer inzicht in je bedrijfsdata

Je bent hierna in staat om grote hoeveelheden data op een gemakkelijke manier inzichtelijk te krijgen. Op eenvoudige wijze kan data worden geselecteerd en gepresenteerd, om vervolgens deze resultaten eenvoudig te delen binnen de organisatie. Microsoft Dynamics NAV / Business Central wordt als belangrijkste bron gebruikt.

10 juli & 1 augustus

Tijdelijk voor 295,- i.p.v. 395,- 

Gaczomeractieintegratiepowerbi
Gaczomeractiemsinterface

Dynamics 365 CRM

Je contacten, contactmomenten en verkoopkansen beter bijhouden

Je bent hierna in staat om je dashboard optimaal te gebruiken, hierin belangrijke informatie in te voeren, hierdoorheen te navigeren en uiteindelijk de juiste grafieken en rapporten te creëren. Daarnaast zullen de verschillende apps met de desbetreffende mogelijkheden aan bod komen.8 juli & 14 augustus

Tijdelijk voor 295,- i.p.v. 395,- 

CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Verbeter jij deze zomer je kennis?

Moeilijk om een keuze te maken? Schrijf gerust in voor meerdere trainingen! Wil je meer weten over de inhoud van de verschillende trainingen? Neem dan via onderstaand formulier contact op of bel naar 0499-582827. 

Inschrijven Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Inschrijven

Chat met ons