SW
 • sw brandbox catalogus

  Webinar

  Staat uw diensten-catalogus in de etalage?

  U fungeert als spil tussen gemeenten, cliënten en bedrijven met plaatsingsmogelijkheid. Maar als zij niet zien wat u biedt, hoe weten ze u dan te vinden? Met een digitale dienstencatalogus op basis van Microsoft CRM zet u uw diensten in de etalage. U biedt daarmee niet alleen overzicht, maar kiest ook voor groei. Een dienstencatalogus geeft u nieuwe mogelijkheden om uw dienstenaanbod gestroomlijnd aan te bieden en uw klanttevredenheid te verhogen.

  Bekijk de video's
 • darwin sw banner2

  Kennissessie - 2016

  Hoe maak jij meer tijd voor mensenwerk in de SW?

  In de SW wordt hard gewerkt en dat vraagt om topondersteuning. GAC helpt u inspelen op veranderingen met innovatieve oplossingen en gedegen advies. Op 23 november deelden we onze visie op de Sociale Werkvoorziening tijdens de kennissessie 'Meer tijd voor mensenwerk door innovatie'. 

  Lees het verslag
 • Baanbrekers-case-foto

  Baanbrekers

  “Met de implementatie van SW Vision+ zijn wij klaar voor de toekomst.”

  Na een fusie is Baanbrekers overgestapt op het SW Vision+ platform op basis van Microsoft Dynamics NAV. Daarmee heeft Baanbrekers projectkosten in de hand en meer aandacht voor de mens.

  Lees de volledige case op Microsoft.com
 • Brandbox-SW-event-Office-365

  Event - 18 mei

  Office365 en Power BI voor de SW

  Blijvende zorg voor de mensontwikkeling? Alles tegelijk? Professionalisering vraagt om focus, maar de uitvoering van de Participatiewet, Wet Sociale Werkvoorziening en voorzien in werk & inkomen dwingt uw organisatie al snel in een spagaat. Samen naar oplossingen zoeken kan dit voorkomen. Samen met Microsoft organiseerde GAC hier een event over op 18 mei bij Microsoft Nederland.

  Lees hier het verslag
 • brandbox-sw-versie-3

  Kennissessie

  Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening

  Op 3 november 2015 vond de kennisessie: “Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening” plaats bij GAC in Oirschot. Tijdens deze kennissessie gingen we in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En demonstreerden we hoe de nieuwste Microsoft innovaties bijdragen aan de veranderkracht van SW bedrijven. Lees hier het verslag.

  Lees het verslag
 • Brandbox Slider 1900X472 Software voor de Sociale Werkvoorziening

  SW Vision+

  Software voor de Sociale Werkvoorziening

  De SW branche is aan grote veranderingen onderhevig. De Participatiewet zet druk op uw organisatie en roept vragen op. Wat betekent het werken met de loonwaarde van medewerkers voor uw organisatie? Is uw bedrijf een productiebedrijf of meer een mens-ontwikkelbedrijf? Hoe krijgt u de nodige inzichten? Samen met medewerkers en consultants uit de SW branche heeft GAC een unieke brancheoplossing ontwikkeld die sociale werkvoorziening hierin ondersteunt: SW Vision+; software voor de sociale werkvoorziening.

SW Vision+
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacerechts A

Mens-ontwikkelingsbedrijf

Innovatie, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Veel SW bedrijven verschuiven van Productiebedrijf naar een “mens-ontwikkelingsbedrijf” waarbij het individu centraal staat. Dit vergt veel flexibiliteit van organisaties, een eis die ook wordt gesteld aan de informatievoorziening om tijdig in te kunnen spelen op ontwikkelingen in het veld. Innovatie, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de basis- ingrediënten voor SW Vision+, die voorziet in de functionele wensen en eisen van de hedendaagse softwaregebruiker. SW Vision+ is software voor de Sociale Werkvoorziening en biedt ondersteuning op maat aan alle elementaire bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Omdat veel SW organisaties aan de vooravond staan van een upgrade heeft GAC de toepassing gebaseerd op het geheel nieuwe Microsoft platform, namelijk, Microsoft Dynamics NAV 2015. Met SW Vision+ van GAC bent u klaar voor de toekomst!

sw model 3

SW Vision+

Al uw processen geborgd in 1 oplossing

SW Vision+ stelt u in staat grip te houden op de diversiteit van typologieën binnen uw organisatie, zoals productie, dienstverlening en handel. Tegelijkertijd biedt deze speciaal ontwikkelde software voor de sociale werkvoorziening u de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die u nodig heeft om snel te kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen. Met SW Vision+ beschikt u over een geïntegreerd platform op basis van Microsoft technologie, waarmee u verzekerd bent van een toekomstgerichte totaaloplossing, toegespitst op uw branche. 

Brandbox Vrijstaand 570X470 Sw Vision Functionaliteit

Toekomstgericht

Klaar voor de toekomst

SW Vision+ is vanuit de basis een oplossing met de kracht om mee te groeien met uw organisatie. Niets is in beton gegoten of vooraf beperkt. Gaat u in de toekomst fuseren? Verschuift de focus van uw bedrijfsactiviteiten? Of gaat u wellicht nieuwe producten of diensten aanbieden? Met SW Vision+ beschikt u over een platform met de juiste flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid om hier op voorbereid te zijn. Ook als het gaat om nieuwe regelgeving vanuit de overheid. 

image
image
image

Innovatie

Belangrijke kenmerken van deze speciaal ontwikkelde software voor sociale werkvoorziening, SW Vision+ zijn:

Volledig geïntegreerd Cliënt Volg Systeem.
Praktijkgerichte ondersteuning van bedrijfsprocessen en activiteiten op het gebied van reïntegratie, detachering (zowel individuele- als groepsdetachering) en overige diensten bijvoorbeeld van industriële aard (zowel make to stock, make to order en engineer to order).

Flexibiliteit in de ondersteuning van uw producten- en dienstenpakket door een projectmatige werkwijze. Mogelijkheid tot het verwerken van zogenaamde ‘terugwerkende kracht mutaties’. Krachtige, geïntegreerde rapportage tools voor analytische- en rapportage doeleinden.

U stelt uw eigen SW Vision+ systeem samen uit krachtige en complete Financiële-, Inkoop-, Verkoop-, Reïntegratie-, Detachering-, Projecten-, Productie-, Voorraad-, CRM-, HRM-, Workflow Management-, Document Management-, Urenverantwoording-, Ziekteregistratie- en Competentie oplossingen.
Standaardkoppelingen met applicaties zoals:

 • Microsoft Business Analytics
 • QlikView
 • Jet Reports
 • Microsoft Office en Outlook
 • SharePoint
 • EMIS en ADP
 • Infogroen

Flexibiliteit
Flexibiliteit is belangrijk. Daarom is SW Vision+ zo flexibel gemaakt dat het precies is in te richten en te gebruiken volgens uw eigen wensen en behoeften. Dit blijkt onder andere uit de mogelijkheden om de functionaliteit van de verschillende hoofdpakketten verder uit te breiden met één of meer modules op elk gewenst moment. Op deze wijze voorkomt u dat u moet investeren in functionaliteiten die u niet gebruikt. Kortom: functionaliteit op maat op ieder gewenst moment!

Daarnaast is het mogelijk om zelf stamgegevens aan te passen. Zowel het toevoegen van velden als het aanpassen van invoerschermen, overzichten of rapporten behoort tot de mogelijkheid. Met de flexibiliteit van SW Vision+ vergroot u de dynamiek van uw organisatie en heeft u altijd controle op veranderingen.

Gebruiksvriendelijkheid
U wilt uw dagelijkse administratieve werkzaamheden zo gemakkelijk en plezierig mogelijk kunnen uitvoeren. Gebruiksvriendelijkheid staat dan ook voorop in SW Vision+.

De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en naadloze integratie van functionaliteiten van verschillende modules verbeteren de efficiëntie van uw administratieve processen en informatievoorziening. Het aantal administratieve handelingen wordt kleiner en verhoogt uw productiviteit.

Eenmalige invoer van gegevens door doordachte architectuur.
SW Vision+ legt alle gegevens, zowel stamgegevens als mutatiegegevens die vaker in de verschillende processen worden gebruikt, in een tabel vast. Daardoor wordt de foutmarge verkleind en doublures vermeden. Dit komt de betrouwbaarheid van de informatie ten goede en verhoogt de efficiency en productiviteit.

 

Dvl Landingspagina Vrijstaand Onzeaanpak CB2 1170

Onze aanpak

Snelle implementatie met een methodiek op maat

Overstappen of grote veranderingen aanbrengen in bedrijfssoftware doet u niet iedere dag en vraagt om een gerichte aanpak. Wij gebruiken beproefde methodieken die passen bij uw situatie om dat proces zo soepel mogelijk te laten lopen.

Bekijk hoe onze aanpak werkt voor uw organisatie
Baanbrekers-1-img

Succesverhaal

Baanbrekers over meer aandacht voor de mens en minder projectkosten

Na een fusie is Baanbrekers overgestapt op het SW Vision+ platform op basis van Microsoft Dynamics NAV. Hiermee is het mogelijk om vanuit de verschillende SW gebieden te plannen en controle uit te voeren. Dankzij volledige integratie van resourcedossiers kan op een moderne manier met vertrouwde processen gewerkt worden. Ook uitwisseling met externe systemen zoals COMPAS en INFOGROEN is voorzien. Medewerkers kunnen soepel uren registreren en krijgen toegang tot geïntegreerde verlofoverzichten. Speciale ondersteuning is ingebouwd voor groepsdetachering. Aan de productiezijde kan met eenvoudige ompak- en assemblageorders worden gewerkt.

Lees de case op Microsoft.com
CB9 Contact 1180X454 DVL

Gratis SW Quick Scan?

Is uw SW organisatie ook aan verandering onderhevig? Zoekt u ook naar tools om meer grip en inzicht te verkrijgen en voorbereid te zijn op de toekomst? Zoekt u software voor de sociale werkvoorziening? Vraag dan de gratis Quick Scan aan voor een consult met een van onze branche experts waarin we uw situatie doornemen en vergelijken met Baanbrekers of Atlant Groep. 

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 26
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons