SW

Nieuws voor sociale werkplaatsvoorziening

Klantevent 5 september - B2B e-commerce voor Dynamics 365 Business Central

5 september, 2019

E-commerce draait om een soepele klantervaring. Om hier meer winst uit te behalen is het belangrijk dat de verschillen tussen on- en offline zo goed als verdwijnen. Artikel, klant en voorraadgegevens moeten synchroon zijn met de offline wereld, om misverstanden bij de klant te voorkomen. Tegelijkertijd wil je ervoor zorgen dat het beheren van alle sites en productpagina's eenvoudig blijft en het liefst ook kan samenwerken met je ERP oplossing. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder

GAC lanceert nieuwe Werken Bij website

23 april, 2019

Succes vloeit voort uit de juiste mensen op de juiste plaats. Met de lancering van een nieuwe Werken Bij website wil GAC kennis maken met zowel opkomend als ervaren talent dat een persoonlijke aanpak waardeert.

Lees verder

Kennissessie - Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening

28 maart, 2019

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: “Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening” op 28 maart op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Lees verder

Kennissessie - Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening

20 maart, 2019

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: “Wendbaarheid door standaardisatie in de Sociale Werkvoorziening” op 20 maart op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365.

Lees verder

Powerapps Roundtable - The next app revolution is here

13 december, 2018

De manier waarop we applicaties bouwen en aanpassen is fundamenteel aan het veranderen. Dankzij het PowerPlatform kunt u nu applicaties maken, processen automatiseren, verbinden met uw bestaande data en deze visualiseren zonder daarvoor één regel te programmeren. Als onderdeel van het Dynamics 365 platform integreert PowerApps naadloos met de verschillende Dynamics en Office 365 applicaties die Microsoft te bieden heeft.

Lees verder
Chat met ons