GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Corporatemvo

    GAC & MVO

    Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

    GAC hecht veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijk verantwoorde doelen. Wij ondersteunen daarom verschillende initiatieven en geven onze mensen de ruimte om actief bij te dragen. Deze houding ligt in lijn met onze kernwaarden: ondernemend, delend, enthousiast, eerlijk en respectvol. Door tijd, geld en ervaring te delen met de maatschappij realiseer je groei, Growing Together in de breedste zin van het woord.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Circle4life

Stichting Circle4Life

Ieder kind, waar ook ter wereld, heeft recht op een fijne jeugd, op bescherming, op een goede gezondheid, op liefde, op een huis om in te wonen en een bed om in te slapen. Ieder kind heeft ouders, broertjes, zusjes en vriendjes om van te houden en mee te spelen nodig. Voor al die kinderen die dit niet hebben, probeert stichting Circle4Life een verschil te maken. Zij helpen de ouders met zoeken naar werk en manieren om in het eigen onderhoud te voorzien. Bijvoorbeeld door het verbouwen van gewassen of het houden van kleine dieren zoals kippen en geiten. Circle4Life zorgt dat kinderen naar school gaan, daar een maaltijd krijgen en daar toegang hebben tot medicijnen.

 

Circle4life Logo

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Kika

Naar de Top voor KiKa

De stichting Naar de Top voor Kika zamelt jaarlijks geld in voor KiKa. Dit doen zij met de gelijknamige missie 'Naar de Top voor Kika' waar een groep klimmers in één week tijd zeven bergen van minimaal 4000 meter bedwingt. Het enige doel is zoveel mogelijk donaties binnenhalen om Stichting KiKa te ondersteunen in de strijd tegen kinderkanker. GAC is er trots op dit fantastische initiatief jaarlijks te steunen.

 

Logo

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Alp

Alpe d'HuZes

Jaarlijks nemen duizenden mensen deel aan het wielerevenement Alpe d'HuZes om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoekfonds bij KWF Kankerbestrijding. Wij zijn trots dat zowel medewerkers als klanten van ons hieraan deelnemen. Als blijk van waardering voor hun inspanning en prestatie, worden zij door GAC gesponsord.

 

Alpe Dhuzes Logo

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Kili

Kili Explorer

Een kwart miljoen euro ophalen om het leven te verbeteren van 16.000 voormalig kindsoldaten die slachtoffer zijn van het gewapende conflict in Noord-Uganda? Dat is het doel van de Kili Explorer; een zesdaagse klim naar de top van de Kilimanjaro. De opbrengst wordt besteed aan projecten van War Child in Uganda.

De Kili Explorer is een initiatief van Microsoft Nederland & Business partners, en wordt door GAC ondersteund.

 

 

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Liekewilleven

Lieke Wil Leven

De fietsvrienden Stelvio beklimmen de De Stelvio in Italië om geld op te halen voor behandeling van Lieke die lijdt aan neuroblastoomkanker. De stichting Lieke Wil Leven maakt zich hard om de financiële middelen te genereren om de reis, het verblijf en de behandeling van Lieke in Amerika te realiseren.

Als er meer geld opgehaald wordt, gaat dit naar stichting Villa Joep en stichting KiKa. Deze organisaties financieren onderzoek naar neuroblastoom- en kinderkanker, om nieuwe behandelingen te ontwikkelen en meer kinderen te genezen en een toekomst te geven.

De beklimming van de De Stelvio in Italië is een initiatief voor de stichting Lieke Wil Leven en wordt door GAC ondersteund.

 

16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Wat is uw visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wij praten graag met u over uw visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen of één van de partijen die wij ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons