GAC Business Solutions
  • Kids Home Brandbox Slider 1900 680

    Kennis delen

    Leren van klanten, collega’s en partners

    GAC zet het uitbreiden van samenwerkingen en kennisdeling hoog op de agenda. Wij zijn daarom betrokken bij verschillende gebruikersgroepen die dit als doel hebben. Delen is voor GAC een belangrijke kernwaarde. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te sparren met, en te leren van, zowel onze klanten, collega’s en partners. Dat ziet u terug in onze groeiformule U X GAC X Microsoft.

MG Dynug Logo

Dynamics User Group

Gedeelde kennis, gezamenlijke kracht

Net als GAC wil de Dynamics user group kennis en ervaring delen met andere gebruikers van Microsoft Dynamics NAV. Onderlinge kennisdeling onder gebruikers ligt perfect in lijn met onze 'Growing Together' filosofie. Voor GAC reden om partner van de gebruikersvereniging te zijn. Als eerste NAV partner van de Dynamics user group dragen wij graag een steentje bij aan het mogelijk maken van dit platform.

Bezoek de Dynamics User Group website Download folder voor leden

Dutch Dynamics Community

Helping the Microsoft Dynamics Professionals

De Dutch Dynamics Community (DDC) heeft als doelstelling het delen van kennis van, en ervaringen met, Microsoft Dynamics software. DDC brengt Microsoft Dynamics Professionals met elkaar in contact. Zowel de DDC als GAC hebben kennisdeling hoog in het vaandel staan. Vandaar dat GAC de Dutch Dynamics Communicatie sponsort.

Bezoek de Dutch Dynamics Community website
MG Ddc Logo
Chat met ons