GAC Business Solutions
 • Brandbox Slider 1900X680 Corporateonsverhaal

  Referenties

  Met de focus op groei

  Door kennis te delen zoeken we de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie. Dit is de sleutel tot succesvol samenwerken en vormt het uitgangspunt voor onze filosofie: Growing Together. De focus ligt op organische groei van uw business, met als doel de positie te bereiken (of behouden) die u in uw concurrentieveld wenst.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Erik

Growing Together

Je hoeft niet de grootste te zijn om te overleven. Aanpassingsvermogen is belangrijker. Groei als heilige graal van de commerciële wereld is meer dan groot worden. Het is datgene dat uw bedrijf nodig heeft om in te spelen op de veranderende markt.

Welk type groei ambieert u?

 • Groei in Imago;
 • Groei in flexibiliteit en lenigheid van uw bedrijf;
 • Groei in innovatief vermogen;
 • Groei in aantal (tevreden) klanten;
 • Groei in relatie en partnerships;
 • Groei in managementvaardigheden;
 • Groei in omzet en winst;
 • Groei in (beurs)waarde;
 • Persoonlijke groei.
CB1 Achtergrond Foto 862X572 Focusgroei

De focus van groei

De focus van Growing Together ligt op organische groei van uw business, met als doel de positie te behouden of te bereiken die u in uw concurrentieveld wenst. Groei realiseren we door uw bestaande business-model scherp tegen het licht te houden. Zo kijken we, samen met u, waar we nieuwe waarde kunnen realiseren.

Meer mogelijkheden
Een groeiend bedrijf is op de arbeidsmarkt aantrekkelijker dan een bedrijf dat niet of nauwelijks groeit. Niet alleen omdat potentiële werknemers zich liever willen associëren met winnaars, maar ook omdat er in een groeiend bedrijf meer mogelijkheden zijn tot ontplooiing en ontwikkeling dan in een bedrijf dat bijna stilstaat.

Inspelen op uw ambities
Wij kunnen niet inschatten wat voor u de belangrijkste drijfveer voor groei is. Wel kunnen we inspelen op uw ambities. Omdat onze drijfveer ‘gezamenlijke groei’ is, heeft u aan GAC de juiste sparringpartner.

CB2 CORP Groeiformule 619Px

Groeiformule

Ons gezamenlijke succes is gebaseerd op de groeiformule: U x GAC x Microsoft. Het gaat om de combinatie van de juiste mensen op de juiste plaats. Bij u, bij ons en bij Microsoft. Wij zien het als synoniem voor kennis delen en samenwerken. 

 

CB1 Achtergrond Foto 862X572 U

U

U snapt uw eigen business als geen ander. Uw bedrijf is continu in beweging en uw business verandert snel. U wilt dat uw ICT systemen met u meedenken en u grip geven op uw business. U wilt op basis van uw gegevens analyses kunnen maken die helpen om de toekomst binnen kaders te voorspellen.

Uw klanten vragen steeds meer om informatie, en willen deze sneller en frequenter ontvangen. Uw kosten dienen beheersbaar te blijven en u wilt, binnen een acceptabel gecalculeerd risico, kunnen blijven investeren. Uw investeringspartners investeren en denken graag met u mee. U bent op zoek naar een sparringpartner die met u meegroeit.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Gacalternatief

GAC Business Solutions

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. GAC bestaat uit meerdere business units met kennis, medewerkers en producten die specifiek voor de verschillende branches zijn ontwikkeld. Onze branche-experts kunnen zich goed in uw situatie inleven.

Wij maken gebruik van het Microsoft Dynamics NAV platform en voegen hier branchefocus en specifieke functionaliteit aan toe. Dit is de manier om de snelle veranderingen te blijven volgen en bij u betaalbaar te kunnen blijven implementeren.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Microsoft

Microsoft

De technologie van Microsoft verandert de manier waarop mensen werken en leven. Het creëert nieuwe kansen voor mensen, organisaties en voor de Nederlandse samenleving. Jaarlijks investeert Microsoft 10 miljard euro in vernieuwende technologie. Geen enkel ander bedrijf investeert zoveel in productontwikkeling.

Microsoft helpt mensen meer uit zichzelf te halen met technologie die het gemakkelijk maakt om bedrijfsprocessen productiever en flexibeler te maken. Dankzij One Business Solution van Microsoft blijft u in contact met partners, relaties, medewerkers en collega’s.

CB2 Achtergrond Foto Max1170x X Brandhouse

Kernwaarden

GAC realiseert zijn ambities door invulling te geven aan vijf kernwaarden: ondernemend, delend, enthousiast, eerlijk en respectvol. Dat zijn de randvoorwaarden voor ons handelen. Deze kernwaarden zijn opgenomen in de gedragscode die door onze medewerkers wordt onderschreven.

 

Onze mensen grid 20162

Onze mensen

Onze mensen zijn enthousiast, klantgericht en stellen ondernemerschap voorop. U wilt investeren zonder onverantwoorde risico’s te nemen. Zij zoeken met u naar de beste oplossing. Samen boeken wij resultaten die we afzonderlijk van elkaar niet zouden bereiken. Door langdurig en weloverwogen samen te werken versterken we elkaar en neemt onze kennis toe.

CB2 Achtergrond Foto Max1170x X Corporate30plus

Meer dan 30 jaar ervaring

GAC is opgericht in 1983 en heeft in haar meer dan 30-jarige bestaan ruim 400 implementaties uitgevoerd. Onze medewerkers zorgen dat 25.000 gebruikers dagelijks aan de slag kunnen met op Dynamics NAV gebaseerde bedrijfssoftware. Wij bieden ondersteuning met een full-service helpdesk, hebben een intern, full-service opleidingscentrum en bieden een compleet producten- en dienstenpakket op het gebied van geïntegreerde Microsoft Business Solutions. GAC heeft de Microsoft Gold ERP Competency, is in 2005 toegetreden tot de Inner Circle van Microsoft, lid van de Microsoft Presidents’ Club sinds 2006 en is Dynamics CRM- en SharePointspecialist sinds 2007.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Verantwoord

Wij zijn betrokken

GAC zet zich in voor duurzaamheid. Dat hebben we op zakelijk gebied gedaan door in 1997 te kiezen voor Navision als softwareplatform. In maatschappelijk opzicht richten we ons breder. GAC gelooft dat je niet alleen moet praten over maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar dat je het gewoon moet doen. Wij hechten veel belang aan het ondersteunen van diverse maatschappelijk verantwoorde doelen. Daarbij staat zowel de uitbreiding van samenwerking als kennisdeling hoog op de agenda.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
CB9 Contact 1180X454 DVL

In gesprek met een refererent?

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Wat speelt er bij uw organisatie? Wat zijn uw groeidoelstellingen? En welke uitdagingen verwacht u in de toekomst tegen te komen? Ga in gesprek met een van onze referenten uit uw branche. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons