YOU GAC
Growing Together

Van project naar factuur

Zelfs het grootste project bestaat in zijn kern uit drie factoren: een klant, zijn wens en jouw invulling. PSA365 ondersteunt je over de hele breedte. Het legt al bij het eerste contact automatisch gegevens van de klant vast. Vanaf de prilste verkoopkans tot het tekenen van de eerste offerte hou je bij wat er afgesproken is.

Afspraken vertaal je met PSA365 automatisch naar de opzet van een project. De projectleider hoeft alleen nog een startdatum en mensen toe te wijzen. Vanuit de centrale interface worden budget en uitvoering in de gaten gehouden. Eventuele bijzonderheden en tussentijdse rapportages liggen vast.

Bij oplevering van het project en acceptatie door de klant, ga je met deze gegevens automatisch over tot een offerte. Regels voor gebruikte uren, ingezette middelen, verkochte producten en afgesloten abonnementen hoeven alleen nog gecontroleerd te worden. Zijn er later vragen of vervolgprojecten, dan zijn deze gegevens direct benaderbaar.

PSA365 verwerkt deze regels tot een factuur
Project
Alle uren en afgesproken milestones die binnen het projectbeheer zijn vastgelegd worden automatisch op de factuur vertaald naar regels.
Product
Producten die zijn verkocht om het project te realiseren liggen vast binnen projectbeheer en verschijnen daarom ook op de factuur.
Abonnement
PSA365 biedt de unieke mogelijkheid om producten met een periodiek terugkerende betaling zoals abonnementen op een clouddienst ook op de factuur op te nemen.
Meer dan een backoffice voor de projectleider
PSA365 werkt voor de hele organisatie
PSA365 is meer dan een backoffice voor de projectleider. Vanzelfsprekend zijn alle standaard hulpmiddelen onderdeel van de oplossing. Het bevat zaken als CRM, Office365 en Power Automate. Ook alle middelen voor het voeren van een financiële administratie zijn beschikbaar. Maar de kracht van de oplossing is dat het voor de hele organisatie werkt. Vaak is het invoeren van gegevens het grootste probleem. Door iedereen toegang te geven en waar mogelijk automatisch aan te vullen, haalt PSA365 juist dat probleem weg.
verhaal
01
Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Edwin optimaliseert jouw bedrijfssoftware

Hoe soepel kom jij van uur tot factuur?

YOU GAC
Growing Together