YOU GAC
Growing Together

De eerste stap naar Digitale Transformatie

“Bevraag de klant over het probleem dat hij ervaart. Dat is de eerste stap naar waardevolle Digitale Transformatie en tevens de beste verdediging tegen disruptie van buitenaf. Van daaruit kan een organisatie diensten en producten innoveren, maar ook de bedrijfsstructuur of zelfs de -cultuur.”

Menno Lanting, Bestselling author & key note speaker

“De Digitale Transformatie geeft ons de tijd om klanten proactief te benaderen.”
Marc Camerling
Operations Director Vespo BV
Waarom koopt een klant altijd maar één kleur of maat in? Bel hem op en vraag wat er speelt. Dat is een persoonlijke aanpak. De Digitale Transformatie geeft ons de tijd om klanten proactief te benaderen.
Verder lezen
“Met Dynamics 365 ligt informatie centraal vast. Dat levert een flinke tijdswinst op.”
Pieter Kleijs
Manager Sales & Kwaliteit IT-Workz
Wij hebben bij IT-Workz net ons 10-jarig bestaan gevierd. In die tijd zijn we gegroeid van rond de veertig mensen naar een organisatie die binnenkort de honderdste medewerker gaat verwelkomen. Na zo’n groei ben je toe aan een professionaliseringsslag.
Verder lezen

Vier thema's integraal verbinden

“De Digitale Transformatie gaat over vier thema’s. Deze thema’s brengen wij samen door een oplossing te bieden die medewerkers, klanten, partners, processen en producten integraal verbindt.”

Erik van Driel, Algemeen Directeur GAC Business Solutions

Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT
Download de white paper
Wie digitaal wil transformeren zal creativiteit, innovatie en schaalbaarheid tot corebusiness moeten verheffen. Dat vraagt om ICT-ondersteuning die medewerkers, klanten en partners verbindt en innovatie van organisatie en producten faciliteert. Benieuwd hoe dat er in praktijk uit kan zien? Lees de white paper Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT en ontdek de inzichten van Microsoft, GAC en Menno Lanting.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together