GAC Business Solutions
  • Gacwhitepaperbrandbox

    Pragmatisch Digitaal Transformeren

    Denk groot, begin klein en groei snel

    Digitaal Transformeren staat hoog op iedere serieuze zakelijke agenda. Terecht. Het gaat om niets minder dan bedrijfsmatig overleven in een veranderende economische werkelijkheid. Maar hoe kan de Digitale Transformatie praktisch ingevuld worden? Lees de white paper Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT en ontdek de inzichten van Microsoft, GAC en Menno Lanting.

    Download de white paper
Gacwhitepapermenno

De eerste stap naar Digitale Transformatie


 “Bevraag de klant over het probleem dat hij ervaart. Dat is de eerste stap naar waardevolle Digitale Transformatie en tevens de beste verdediging tegen disruptie van buitenaf. Van daaruit kan een organisatie diensten en producten innoveren, maar ook de bedrijfsstructuur of zelfs de -cultuur.”

Menno Lanting, Bestselling author & key note speaker

Gacwhitepapererik

Vier thema's integraal verbinden


“De Digitale Transformatie gaat over vier thema’s. Deze thema’s brengen wij samen door een oplossing te bieden die medewerkers, klanten, partners, processen en producten integraal verbindt.”

Erik van Driel, Algemeen Directeur GAC Business Solutions

 


Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT

Download de white paper

Wie digitaal wil transformeren zal creativiteit, innovatie en schaalbaarheid tot corebusiness moeten verheffen. Dat vraagt om ICT-ondersteuning die medewerkers, klanten en partners verbindt en innovatie van organisatie en producten faciliteert. Benieuwd hoe dat er in praktijk uit kan zien? Lees de white paper Digitaal Transformeren door pragmatische inzet van ICT en ontdek de inzichten van Microsoft, GAC en Menno Lanting. 

Vul het formulier in om de white paper te downloaden.

Chat met ons