GAC Business Solutions

To-Increase

Projectmatig werken, grafisch plannen

To-Increase levert een verzameling modules voor Microsoft Dynamics NAV die de mogelijkheden van productiebedrijven uitbreiden met onder meer grafische planning, uitgebreide notificatie, en beheer voor EDI. Wereldwijd maken meer dan 1.600 bedrijven gebruik van de To-Increase om efficiënter te plannen, offertes op te stellen, nacalculaties te maken, en om werk te verdelen. To-Increase is een internationaal opererende partner met vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceto Increase
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Grafische productieplanning

Inzicht in mogelijkheden en kansen

To-Increase maakt projectgestuurd werken op basis van strategische top-down of gedetailleerde bottom-up planning mogelijk met behulp van een doordachte grafische interface. Door planningen te visualiseren krijgt u snel en duidelijk inzicht in mogelijkheden en kansen. U gebruikt de grafische planning om mijlpalen te definiëren en aan tijdsplanningen te koppelen. Van iedere beslissing die u neemt, ziet u direct de gevolgen voor voorraadstatus, werkplekbezetting, en aanverwante afhankelijke taken. Standaardtaken plant u snel met meegeleverde templates waardoor tijd over blijft voor complexe orders. Zorgt een nieuwe planning voor conflicten met andere orders, dan krijgt u automatisch melding. 

Geavanceerd taakbeheer

Up-to-date schatting van kosten maken

Voor projectmatig werkende productiebedrijven biedt het geavanceerde taakbeheer van To-Increase ruime mogelijkheden om werk te verdelen en voorraden te beheren. Toegespitst per post voert u vooraf verwachte kosten en benodigde middelen voor een project in. Tijdens uitvoer haalt u deze prognoses terug en koppelt u ze aan werkelijk verbruik om een zo up-to-date mogelijke schatting van de uiteindelijke kosten te maken. Op basis van ramingen stelt u offertes op en plant u benodigde machines en voorraden in. U breidt voorraadbeheer in NAV uit en markeert voorraden die voor een specifieke opdracht gereserveerd zijn. Hiermee verhoogt u het overzicht en voorkomt u dubbel inboeken van productieruns en middelen.

Brandbox Vrijstaand 570X470 1 Tablet Business Optimizer

Nacalculatie

Rekenen met up-to-date gegevens

Met To-Increase plant u de uitvoer van projecten op basis van taken en voorraden. Omdat deze tijdens het project flexibel bijgehouden worden, heeft u na afloop betrouwbare cijfers om nacalculaties uit te voeren. De uitgebreide analyse- en ondersteuningsmogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV helpen u om op basis van eerdere cijfers nieuwe offertes zo realistisch mogelijk te onderbouwen.

Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts Klantenlijst

EDI Studio

Volledige integratie met Microsoft Dynamics NAV

EDI vereenvoudigt gegevensuitwisseling met partners en klanten. De EDI Studio van To-Increase integreert dit volledig in uw Microsoft Dynamics NAV omgeving. Als uw systeem binnen de keten automatisch voorraden bestelt, deelorders doorzet, of prijs- en productgegevens update, is betrouwbaarheid essentieel. Met EDI Studio wijst u verantwoordelijken voor gegevenssets aan, houdt u overzicht op beheer, en verlaagt u de kans op fouten. Door ook standaard templates voor documenten te bieden maakt EDI Studio het uitwisselen van verkooporders, rekeningen, en offertebevestigingen efficiënter. Door gebruik te maken van EDI Studio verlaagt u de kosten en verhoogt u de kwaliteit. 

Notificatiemanagement

Altijd op de hoogte van onderhanden werk

To-Increase zorgt dat u altijd op het juiste moment informatie ter beschikking heeft door het notificatiemanagement van Microsoft Dynamics NAV uit te breiden. U krijgt de mogelijkheid om meldingen te genereren op basis van gebeurtenissen zoals wijziging van gegevens, gebruikersinteracties, of veranderingen in de workflow. Daarnaast kunt u op basis van de agenda of het orderschema berichten laten genereren, bijvoorbeeld om op de hoogte te blijven van de status van specifieke opdrachten. To-Increase biedt verschillende templates voor de berichten en kan naast e-mail, ook op pdf of html formaat documenten genereren.

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoplinks Front Office Portal
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpf

Replication management

Verantwoordelijk beheer van productgegevens

Zorg dat gegevens zoals productspecificaties binnen uw hele bedrijf eenduidig zijn met behulp van replicatiemanagement van To-Increase. U kent aan specifieke gegevens eigenaars toe die verantwoordelijk zijn voor beheer. Vervolgens gebruikt u de verbindende kracht van Microsoft Dynamics NAV om die beheerde gegevens binnen het gehele bedrijf beschikbaar te maken. Daarmee zorgt u dat u overal met dezelfde informatie werkt die op basis van vooraf vastgelegde standaards is opgesteld. Dat vereenvoudigt uw processen, verhoogt de kwaliteit, en maakt het eenvoudiger om de in NAV gebouwde filters en datarelaties in te zetten om meer informatie uit uw gegevens te winnen. 

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Plan grafisch en beheer EDI met To-Increase

To-Increase biedt een collectie krachtige modules waarmee projectmatig werkende productiebedrijven groot voordeel kunnen behalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Microsoft Dynamics NAV in te zetten voor grafische planning, zoekt u een effectieve methode om centraal EDI-gegevens te beheren, of heeft u andere wensen? Neem dan contact op met GAC voor een vrijblijvend gesprek over mogelijkheden en kansen.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons