GAC Business Solutions

Sana Commerce

De integrale webshop voor Dynamics NAV

Gebruik bestaande NAV gegevens voor uw e-commerce oplossing. Sana Commerce integreert uw webwinkel naadloos met uw Dynamics NAV installatie. U kunt het gebruiken om een B2C winkel op te zetten, een B2B portaal te onderhouden en zelfs om meerdere webwinkels met verschillende doelgroepen aan te sturen. Binnen de Sana e-Commerce omgeving krijgt u toegang tot alle gereedschappen die nodig zijn om online te verkopen.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacesana
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Naadloze koppeling

Volledig geïntegreerd met Dynamics NAV

Sana Commerce integreert naadloos met uw Dynamics NAV installatie. Alle productinformatie die in uw ERP is vastgelegd, kunt u direct doorkoppelen aan uw webwinkel. Prijsafspraken, staffelkortingen en raamovereenkomsten koppelt u aan klantgegevens. De afspraken worden automatisch door uw systemen uitgevoerd als u een opdracht ontvangt. Uw klanten weten precies waar ze aan toe zijn. U kunt gegevens over aankopen direct binnen NAV verwerken voor follow-up, CRM en andere doeleinden. Vanzelfsprekend zijn de geïntegreerde prijsberekeningen ook in te zetten om uw eigen salesmensen te ondersteunen. Bij telefonische verkoop of het opstellen van offertes zien ook zij prijzen die automatisch aan afspraken met de klant zijn aangepast. 


Uw winkel groeit met u mee

Ondersteuning voor talen, valuta en marktsegmenten

Sana groeit met uw bedrijf mee. U krijgt ondersteuning voor meerdere winkels (B2B, B2C, B2X), verschillende talen en andere valuta. U kunt uw markt uitbreiden, segmenteren en zaken doen in zo veel landen als u maar wilt. Om groei te bevorderen biedt Sana Commerce volledige ondersteuning voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). 

Sana Commerce

Twintig jaar e-Business ervaring

Sana Commerce heeft twintig jaar ervaring in e-Business. In die tijd heeft het bedrijf een wereldwijd partnernetwerk opgebouwd. Sana biedt een complete set aanvullende diensten van SEO tot online marketing en hosting. Meer dan driehonderd grote webwinkels maken gebruik van Sana in combinatie met Microsoft Dynamics NAV, waaronder enkele van de grotere B2B en Consumentenmerken. 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpd
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Gebruik Dynamics NAV voor e-commerce

Met Sana Commerce zet u uw bestaande gegevens in Dynamics NAV in om uw e-commerce oplossing aan te sturen. Die directe koppeling biedt vele voordelen. Benieuwd wat dat voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons