GAC Business Solutions

QlikView

Uitgebreide analyse van al uw gegevens

QlikView biedt een uniek Business Intelligence (BI) concept waarbij vragen van individuele gebruikers centraal staan. Vanuit een eenvoudig te bedienen omgeving kunnen stelt de gebruiker een vraag aan QlikView. De applicatie analyseert vervolgens actuele gegevens in Dynamics NAV. Aan de hand van die analyse geeft QlikView antwoord via een aantrekkelijke en overzichtelijke grafische omgeving. Gebruikers kunnen antwoorden en analyses met elkaar delen. De applicatie werkt niet alleen goed op traditionele computers maar biedt ook uitmuntende ondersteuning voor aanraakschermen.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceqlik
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Uw vragen staan centraal

Benader en analyseer gegevens op uw manier

QlikView laat u zelf datavelden selecteren om te vergelijken. Als u bijvoorbeeld de naam van een verkoper en een aantal tijdvakken kiest, zal Qlikview gegevens over prestaties binnen die tijdvakken zichtbaar maken. U hoeft niet meer te werken met vooraf ingestelde sets gegevens, statische dashboards of standaard drill paths. QlikView markeert geselecteerde datavelden groen en zal dan gelijk gerelateerde velden met wit en ongerelateerde velden met grijs markeren. Zo krijgt u al bij selectie van gegevens overzicht. U werkt heel snel met uw gegevens en krijgt met QlikView het gereedschap om via innovatieve analyses tot nieuwe inzichten te komen.


Mobiel werken

Geoptimaliseerd voor aanraakschermen

QlikView heeft optimalisaties voor gebruik met aanraakscherm. Vanaf uw tablet of smartphone maakt u nieuwe analyses door datasets over elkaar te slepen en met bewegingen in te zoomen. Slaat u onderweg uw werk op, dan kunt u de analyses op een later tijdstip achter uw laptop of desktop ook op groot scherm terughalen. Waar u onderweg mee begint maakt u zo op kantoor af.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Prodconorderintake

Verregaand samenwerken

Delen, overleggen en uitbreiden

Samenwerking en overleg vormen een belangrijk onderdeel van QlikView. Gegevens uit Dynamics NAV haalt u naar een analyse in QlikView die u vervolgens samen met anderen kunt bewerken en bekijken. Overleg tijdens de samenwerking is mogelijk via ingebouwde chat. Gesprekken worden bij de analyse opgeslagen zodat u later kunt achterhalen hoe u tot een beslissing bent gekomen. Gebruikers kunnen kant-en-klare analyses ophalen in een speciale app-winkel (Het QuickView AccessPoint. De IT-afdeling houdt beheer over deze winkel om zo zorg voor beveiliging te kunnen dragen. Ontwikkelaars kunnen zelf makkelijk apps aanmaken. Met een ingebouwde editor kiest de ontwikkelaar tabellen die vergeleken moeten worden en zijn eventuele aanpassingen in de interface te maken. Desgewenst kan een app direct gedeeld worden in het QlikView AccessPoint.

QlikView in het kort

  • Brengt gegevens uit meerdere bronnen samen in één applicatie;
  • Laat u makkelijker gegevens met elkaar associëren;
  • Biedt mogelijkheden om veilig online samen te werken en beslissingen te nemen;
  • Laat u gegevens visualiseren met moderne graphics;
  • Laat u direct en indirect zoeken in al uw gegevensbronnen;
  • Geeft u apps, dashboards en analyses om met uw gegevens te werken;
  • Maakt volledig gebruik van uw mobiele apparaten om analyses te maken.
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpd
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Maak dynamische analyses met QlikView

QlikView biedt u een keur aan opties om dynamische analyses van uw gegevens te maken. Graaf diep in uw datacollectie en breng de resultaten overzichtelijk in beeld. Wilt u gebruik maken van QlikView? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons