GAC Business Solutions

Nintex

Workflows en forms in Office 365 en SharePoint

Nintex biedt een platform waarmee u in Office 365 en SharePoint effectiever werkt met workflows en forms. Met behulp van de eigen webinterface of vanuit apps bouwt u snel, overzichtelijke workflows om uw procesautomatisering te ondersteunen. De forms van Nintex maken het eenvoudig om via formulieren efficiënt gegevens te verzamelen in SharePoint. De software is volledig cloud-enabled en met Nintex Mobile kun u ook op veilige wijze mobiele apparaten zoals smartphones en tablet inzetten. Nintex heeft een klantportfolio van meer dan 5.000 publieke en private organisaties in ruim 90 landen. 

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacenintex3
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Processen versoepelen, gegevens verzamelen

Efficiënt forms bouwen in SharePoint

De focus van Nintex ligt op het uitbreiden van de mogelijkheden van SharePoint. Met behulp van efficiënte forms verzamelt u eenvoudig gegevens en versoepelt u processen. Met de  drag&drop ontwerper stelt u snel formulieren samen die ook bruikbaar zijn op uw webpagina of intranet. U kunt forms verbinden met workflows om op die manier een zo efficiënt mogelijke uitvoer van processen te verzekeren. Omdat Nintex ontwikkeld is voor SharePoint kunt u formulieren maken die alleen benaderbaar zijn door een speciale doelgroep, bijvoorbeeld klanten of deelnemers aan een project.

Eenvoudige interface

Snel aan de slag met workflows

Voor het opstellen van een workflow heeft Nintex een gebruiksvriendelijke drag&drop interface ontwikkeld. U pakt de benodigde actie op, en sleept deze naar de juiste plaats in uw workflow. Een standaard installatie van Nintex bevat alle acties die een modern bedrijf nodig heeft. Bent u op zoek naar zeer gespecialiseerde branchegerichte uitbreidingen? Dan kunt u deze zelf toevoegen of toe laten voegen door uw ondersteuningsafdeling. U kunt Nintex bedienen vanuit uw browser of met apps voor Office 365 en SharePoint. Nintex haalt gegevens voor workflows direct uit SharePoint zodat u zeer rijk detail kan toevoegen. Via templates slaat u veelgebruikte onderdelen van workflows op zodat u ze later snel aan andere workflows kunt toevoegen.

Brandbox Vrijstaand 570X470 1 Tablet Business Optimizer
Cb13vrijstaand 570X470 Monitorrechts Klantenlijst

Nintex Mobile

meer ondersteuning voor mobility en voor cloud

Nintex staat bekend als een zeer flexibele en betrouwbare partner die actief mee blijft groeien met de business. Daarom sluit de laatste versie van de software aan bij de vraag om meer ondersteuning voor mobility en voor cloud. Nintex Mobile ontsluit de kracht van mobiele apparaten door foto’s, bijlagen, en de GPS locatie als waarden aan workflows en forms toe te voegen. Met de Nintex Mobile suite maakt u het veiliger en betrouwbaarder om met mobiele apparaten gegevens in SharePoint te benaderen.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Vul SharePoint aan met forms en workflows van Nintex

Nintex maakt SharePoint compleet door ondersteuning voor forms en workflows uit te breiden. Wilt u zelf aan de slag met deze techniek? Neem dan contact op met GAC. Wilt u vast een voorproefje nemen? Probeer dan deze app voor Microsoft Office 365 of deze app voor Microsoft SharePoint. Beide apps haalt u op in de Microsoft Office Store.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons