GAC Business Solutions

Mercash e-HRM

Grip op uw HRM processen

Met de software van Mercash breidt u uw Dynamics NAV installatie uit met uitgebreide ondersteuning voor uw HRM-processen. Mercash biedt een interface die identiek is aan NAV en koppelt gegevens direct door naar uw centrale administratie. Wat u invoert in Mercash wordt opgeslagen in NAV en gegevens uit NAV worden gebruikt in rapportages van Mercash. Door hechte samenwerking tussen GAC Business Solutions en Mercash bent u ervan verzekerd dat de pakketten naadloos samenwerken.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemercash
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

e-HRM voor uw organisatie

Ondersteun uw medewerkers met Mercash

Mercash biedt een portaalfunctionaliteit voor medewerkers en dashboards voor managers. Via de portalen kunnen medewerkers adresmutaties en andere gegevens direct zelf doorvoeren. Managers zien HRM-gerelateerde taken zoals ziekteverzuim en openstaande verlofaanvragen en kunnen uitgebreide analyses van managementinformatie op basis van actuele kengetallen uitvoeren. Voor de HRM-afdeling zijn gespecialiseerde functionaliteiten beschikbaar zoals:

 • Administratie rond werving- en selectie;
 • Vastleggen van functie-eisen en competentiemanagement;
 • Uitgebreide registratie van opleidingen en studieplanning;
 • Werknemersdossiers inclusief ziektekostenverzekering en vertrouwelijke informatie.

Uitgebreide rapportagemogelijkheid

Strategisch beslissingen onderbouwen met actuele gegevens

Met Mercash HRM heeft u altijd de juiste informatie voorhanden waardoor u eenvoudiger strategische beslissingen neemt. Naast de basisgegevens van sollicitanten en medewerkers biedt de oplossing inzicht in processen op het gebied van recruitment, organisatiebeheer, personeelsontwikkeling (waaronder competentiemanagement), opleidingen en ziekteverzuim. 

Mercash in het kort

 • Laat zowel historische, actuele als toekomstige gegevens van sollicitanten, werknemers en ex-werknemers registreren.
 • Geeft helder inzicht in de personeelsbezetting en -planning door via organisatie-eenheden, functieprofielen en formatieplaatsen de organisatiestructuur te definiëren;
 • Ondersteunt recruitmentactiviteiten zodat u heldere analyses kunt maken van wervingscampagnes, vacatures en sollicitaties;
 • Ondersteunt het vastleggen van de personeelsontwikkeling zoals het registreren van kwalificaties en competenties bij functieprofielen en personen;
 • Biedt uitgebreide mogelijkheden voor het registreren van opleidings- en trainingsgegevens;
 • Is goed geïntegreerd met Microsoft Office;
 • Stelt flexibel overzichten samen op basis van een groot aantal standaardrapporten.
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpd
CB1 Achtergrond Foto 862X572 Prodconorderintake

In de pas met wet- en regelgeving

Mercash zorgt voor onderhoud en updates

De arbeidswetgeving verandert met grote regelmaat. Om aan de wetgeving te blijven voldoen is daarom frequent onderhoud aan de ondersteunende systemen vereist. Mercash volgt wet- en regelgeving op de voet. Twee keer per jaar, in juni en november, komen nieuwe releases uit waarin wetswijzigingen meegenomen zijn. Bij relevante tussentijdse wijzigingen zorgt Mercash voor hotfixes of tussentijdse extra releases. Optioneel kan ook een onderhoudsupdate met ondersteuning voor nieuwe cao’s aan de software toegevoegd worden.

Mercash

Internationaal opererende HRM-specialist

Mercash is een full-service kennisorganisatie in de markt van HRM en salarisverwerking. Het ontwikkelt en onderhoudt technisch hoogwaardige HRM- en salarisoplossingen voor Microsoft Dynamics NAV. Mercash richt zich op middelgrote tot grote ondernemingen. Professionaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. De software is branche-onafhankelijk en daarom bruikbaar binnen ieder type onderneming. De modules van Mercash worden zowel nationaal als internationaal gebruikt.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemercash
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Integreer uw HRM systemen met Dynamics NAV

Met Mercash integreert u uw HRM systemen met Microsoft Dynamics NAV. Dit levert meer overzicht, efficiëntere workflows en andere voordelen op. Benieuwd hoe u uw personeelsbeleid kan verbeteren met Mercash? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons