GAC Business Solutions

Jet Reports

Business Intelligence in Dynamics NAV

Jet Reports breidt Microsoft Dynamics NAV uit met makkelijk te gebruiken Business Intelligence. De Jet Essentials module maakt kopiëren en plakken naar Excel overbodig door de toepassing direct aan Dynamics NAV te koppelen. Het verhoogt uw productiviteit en maakt de gegevens waarmee u werkt betrouwbaarder. Implementeer Jet Reports om de samenwerking binnen uw bedrijf en met uw partners verder te stroomlijnen.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacejetreport
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Integreer NAV met Excel

Actualiseer automatisch uw gegevens

Na implementatie ziet u binnen Excel een Jet Reports Essentials knop. Hiermee haalt u real-time informatie uit Dynamics NAV naar uw werkblad. Door via Jet Reports koppelingen te leggen, hoeft u niet meer zelf te knippen en plakken wat tijd bespaart en mogelijke vergissingen voorkomt. U update de verwerkte gegevens met een klik op de ververs-knop. Dat betekent dat u hetzelfde Excel-werkblad automatisch aanpast aan gewijzigde omstandigheden. Jet Reports Essentials biedt mogelijkheden om automatisch rapportages te exporteren aan de hand van een tijdschema of vooraf ingestelde situaties. Met de extra opties in deze module kunt u meer informatie krijgen over de onderliggende gegevens bij cijfers in rapportages en vindt u eenvoudig relevante documenten terug.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Prodconorderintake

Verbeter samenwerking

Rapportages afstemmen op doelgroep

Jet Reports Essentials verbetert de samenwerking binnen uw bedrijf en met partners. U krijgt de juiste gereedschappen om rapportages snel en betrouwbaar te genereren, afgestemd op afdeling of functie. Uw salesmensen krijgen inzicht in de laatste cijfers, partners krijgen onderbouwde statusupdates en u voorziet management en directie snel van betrouwbare financiële gegevens. De module genereert naar keuze rapportages in Excel-, HTML- of PDF-formaat. U krijgt:

 

  • Makkelijk toegang tot uw gegevens via de FlowField en FlowFilter functies;

 

  • Inzicht in uw grootboek met een aparte rapportagefunctie;

 

  • Onderbouwde rapportages met gebruik van dimensies uit NAV en gepersonaliseerde gegevens.

Jet Reports

Rapportage- en BI-oplossingen

Jet Reports levert eenvoudig te gebruiken rapportage- en BI-oplossingen aan zakelijke gebruikers. De software wordt wereldwijd door 70.000 mensen gebruikt. De software staat bekend om een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid waardoor informatie snel een eenvoudig te vinden is.  Jet Reports wordt ook geroemd om de klantenservice en trainingen op ieder niveau.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Meer informatie over BI met Jet Reports?

Jet Reports koppelt Excel aan Dynamics NAV en maakt het veel eenvoudiger om rapportages te baseren op de laatste cijfers. GAC implementeert Jet Reports Essentials om samenwerking bij partners te versoepelen en de gegevens uit Microsoft Dynamics NAV beter te ontsluiten. Wilt u Jet Reports implementeren? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons