GAC Business Solutions

e-Con Solutions

Leg verbanden tussen producten in Microsoft Dynamics NAV

De productconfigurator van e-Con legt verbanden tussen producten in de database van Microsoft Dynamics NAV. Op basis van die verbanden kunnen sales-medewerkers, partners, resellers en e-commerce klanten samengestelde producten maken. De configurator zorgt dat er alleen opties verschijnen van mogelijke configuraties. Na acceptatie kan de order, automatisch voorzien van stuklijsten en andere relevante documentatie, direct door naar productie.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurface Econ (1)
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpf

Krachtige integratie tussen Dynamics NAV en de configurator

De configuratior van e-Con integreert volledig met Microsoft Dynamics NAV. Waar andere configuratoren een eigen database hebben, gebruikt e-Con rechtstreeks die van Dynamics NAV. Daardoor kunnen onder meer kortingen, voorraad-, level- en klantinformatie, real-time in e-Con worden gebruikt. Door deze integratie kunt u gegevens binnen elk gebied van Dynamics NAV gebruiken en is het eenvoudig om deze gegevens weg te schrijven naar andere ISV-oplossingen.

Vergroot saleskansen en elimineer fouten

Genereer snel offertes, documenten en voorstellen voor complexe producten en diensten. Omdat e-Con weet welke opties wel en niet bij elkaar passen, laat het alleen de mogelijke combinaties zien. Dit vergroot efficiency bij de salesafdeling en zorgt dat vanaf daar orders rechtstreeks naar productie kunnen. Daar worden correcte orders inclusief stuklijsten en andere productdocumenten ontvangen. Iedere offerte is direct een order en vertraging door fouten wordt geëlimineerd.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpb
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpd

Online en offline offreren en bestellen

Met de e-Con Offline Client kan de afdeling verkoop ook offline via laptop, tablet of smartphone werken. Tijdens klantbezoeken kunnen zij hiermee offertes en voorstellen op basis van betrouwbare informatie verzorgen. Bij de eerstvolgende inlog in het systeem wordt alle informatie automatisch gesynchroniseerd met e-Con en Dynamics NAV.  Vanzelfsprekend kunnen verkopers, partners, resellers en andere betrokkenen online 24/7 offreren en bestellen met een webportaal. Hier kunt u zowel eindklanten als partners (service-)offertes en orders laten invoeren, bekijken en updaten. 

Bewezen toepasbaarheid

De toepasbaarheid van de e-Con Configurator is bewezen in meer dan 25 landen. Bedrijven gebruiken deze aanvulling op Microsoft Dynamics NAV als sales-, product- of projectconfiguratietool. Organisaties beginnen vaak met het toepassen van e-Con in een klein gedeelte van de processen. Al snel blijkt dan dat de configurator binnen de volle breedte van de organisatie kan renderen en geld kan besparen.  Bedrijven die werken met complexe, op maat gemaakte producten kunnen vertrouwen dat de configurator inzicht geeft in de kosten. Dat geeft mogelijkheden om de klant snel kwaliteit te leveren en de concurrentie keer op keer een slag voor te zijn.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpa
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Wilt u snel en betrouwbaar offertes en orders genereren?

Met de productconfigurator van e-Con stelt u eenvoudig orders samen op basis van offerte. Omdat verbanden tussen producten en mogelijke combinaties vooraf zijn vastgelegd kunnen offertes direct door naar productie en worden vertragingen door orderfouten uitgebannen. Bent u benieuwd wat de e-Con configurator voor uw Microsoft Dynamics NAV omgeving kan doen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons