GAC Business Solutions
  • 16 052 Brandbox Sliderh 1900X680 C

    Partners

    Samenwerken leidt tot groei

    Wij geloven in groei door samenwerking. Dat dragen wij niet alleen uit, maar is ook verankerd in onze kernwaarden. Voor implementaties van software binnen verschillende branches gebruiken wij componenten van partners waarmee wij een langdurige relatie zijn aangegaan. Growing Together werkt namelijk niet alleen tussen uw bedrijf en GAC, maar ook tussen GAC en partners. Wij stellen ze graag aan u voor.

Cb13vrijstaand 570X470 Corpmicrosoft

Microsoft

Verwezenlijkt doelen, dromen en ambities

Technologieconcern Microsoft is opgericht in 1975 en wereldwijd marktleider in software, diensten en oplossingen. De producten van Microsoft stellen mensen en bedrijven over de hele wereld in staat hun mogelijkheden ten volle te benutten. Klanten verbeteren zich persoonlijk en beroepsmatig en verwezenlijken doelstellingen die onmogelijk leken. Microsoft is bereid om nieuwe markten te betreden, de bekwaamheid van technologische tendensen te omhelzen en daarnaar te handelen.

Meer over de inzet van Microsoft software door GAC

Jet Reports

Voor rapportages en Business Intelligence

Jet Reports verzorgt robuuste rapportage en Business Intelligence (BI) oplossingen. Bedrijven over de hele wereld gebruiken Jet Reports om weloverwogen beslissingen te nemen. Jet Reports staat bekend om zijn gebruiksgemak waardoor informatie snel in de gewenste vorm te vinden is. Het bedrijf biedt trainingen op ieder niveau en beschikt over een gerenommeerde klantenservice. Jet Reports draait in meer dan 7.000 bedrijven in 89 landen en kent meer dan 70.000 gebruikers.

Implementeer Business Intelligence in Dynamics NAV met Jet Reports
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacejetreport
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemercash

Mercash

Hoogwaardige HRM- en salarisoplossingen

Mercash ontwikkelt en onderhoudt technisch hoogwaardige HRM- en salarisoplossingen voor Microsoft Dynamics NAV. De software zorgt dat gebruikers informatie meteen beschikbaar hebben, op elk moment van de dag, waar ze ook zijn. Personeelsmanagement is één van de krachtige onderdelen van Mercash. U krijgt tools om efficiënt sturing te geven aan uw personeel, terwijl zij zelf belangrijke gegevens kunnen inzien en wijzigen. Ieder jaar worden nieuwe regelingen en wijzigingen in het belasting- of sociale stelsel doorgevoerd in de softwaremodules van Mercash. Dat is mogelijk dankzij de unieke opbouw en structuur van de applicaties. Dankzij die techniek kan Mercash efficiënt inspelen op wetswijzigingen én nieuwe functionaliteiten direct ontsluiten.

Integreer HRM in Microsoft Dynamics NAV met Mercash

e-Con Solutions

Sales- en productconfigurator

De configurator van e-Con Solutions bespaart u tijd en geld. Dankzij diepgaande integratie met de productdatabase van Microsoft Dynamics NAV weet e-Con welke opties bij elkaar passen. Bij het maken van offertes en voorstellen krijgt sales alleen mogelijke combinaties te zien. Na acceptatie door de klant gaat de order, voorzien van stuklijsten en andere relevante productdocumenten, direct door naar productie. Onze partner e-Con Solutions is actief in meer dan 25 landen en helpt bedrijven bij het snel genereren van offertes, documenten en voorstellen voor complexe producten en diensten.

Leg verbanden tussen producten
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurface Econ (1)
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacesana

Sana Commerce

Volledig geïntegreerde e-commerce oplossing

Sana Commerce levert een naadloos geïntegreerd e-commerce platform gebaseerd op de business-logica van Microsoft Dynamics en kan gebruikt worden als online retail web store (B2C) en Sales Portal (B2B). De mobiele bestel-app levert volledige vrijheid in het opnemen van bestellingen voor vertegenwoordigers. Met 20 jaar e-commerce ervaring is Sana Software in staat een complete set van aanvullende diensten en samenwerkingsverbanden aan te bieden die essentieel zijn om uw online business succesvol te laten verlopen, met onder andere advies over Search Engine Optimization (SEO), online marketing, hosting, online payment providers en grafisch ontwerp.

Gebruik Microsoft Dynamics NAV voor e-commerce

Mailplus

Software voor professionele e-mail marketing

Mailplus zorgt dat het versturen van een nieuwsbrief niet te veel tijd in beslag neemt. Waar andere aanbieders trots zijn op het aantal features, is Mailplus trots op de wijze waarop de belangrijkste functies gerealiseerd zijn. Daarbij staan eenvoud in gebruik en optimaal resultaat centraal. MailPlus is SaaS (Software as as Service). U neemt in het begin alleen af met wat u nodig heeft en laat de software met uw bedrijf meegroeien. Met de connector van MailPlus synchroniseert u contactgegevens tussen MailPlus en Dynamics NAV. U kunt uw bestaande segmenten in Dynamics NAV synchroniseren en automatische campagnes aansturen.

Meer over de GAC Mailplus Connector
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemailplus
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceto Increase

To-Increase

Verrijkt uw projectmanagement en planning

To-Increase verrijkt voor productiebedrijven de synchronisatie-, planning- en notificatieonderdelen van Microsoft Dynamics NAV. Met de modules van deze leverancier is het makkelijker om gegevens uit te wisselen tussen verschillende applicaties. Ook voegt To-Increase grafische planningsmogelijkheden toe aan Microsoft Dynamics NAV en breiden ze de messaging mogelijkheden uit. Daarnaast hebben zij modules die helpen om grip op projectmanagement te houden. To-Increase is een internationaal opererende partner. Wereldwijd gebruiken meer dan 1.600 klanten binnen uiteenlopende branches de oplossing om Microsoft Dynamics NAV installaties uit te breiden.

Versterk planning en notificatie met To-Increase

QlikView

Selfservice Business Intelligence

Het QlikView Business Discovery platform biedt self-service Business Intelligence (BI). Als zakelijke gebruiker krijgt u zo middelen om op innovatieve wijze beslissingen te nemen. Met de ingebouwde associatieve ervaring krijgt net u zo snel antwoorden als dat u vragen kunt stellen. U kunt alle data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield. QlikView biedt IT professionals de mogelijkheid om het gehele bedrijf een complete BI ervaring te bieden op basis van self-service, terwijl rekening gehouden wordt met de eisen die een IT-afdeling zal stellen aan databeveiliging, kwaliteit en governance.

Maak dynamische analyses met QlikView
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceqlik
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceudocx

Udocx

Zet uw documenten op de juiste plaats

Udocx slaat een brug tussen scanners (multifunctionals) en uw documentopslag. Met de toevoeging van deze software aan SharePoint gaan alle gescande documenten via de cloud direct naar de juiste locatie. Heeft u een document nodig, dan kunt u daar via Udocx vanaf ieder denkbaar apparaat direct bij. Dankzij de integratie met SharePoint zijn uw documenten veilig bereikbaar via de cloud, en met de metadata functionaliteit van Udocx zijn uw gegevens goed doorzoekbaar en beheersbaar. Omdat de oplossing volledig cloudgebaseerd is, heeft u geen installatie van software of extra hardware nodig. 

Ontdek de mogelijkheden van scannen via de cloud

Nintex

Workflows en forms in Office 365 en SharePoint

Nintex biedt een platform waarmee u in Office 365 en SharePoint effectiever werkt met workflows en forms. Met behulp van de eigen webinterface of vanuit apps bouwt u snel, overzichtelijke workflows om uw procesautomatisering te ondersteunen. De forms van Nintex maken het eenvoudig om via formulieren efficiënt gegevens te verzamelen in SharePoint. De software is volledig cloud-enabled en met Nintex Mobile kun u ook op veilige wijze mobiele apparaten zoals smartphones en tablet inzetten. Nintex heeft een klantportfolio van meer dan 5.000 publieke en private organisaties in ruim 90 landen. 

Bouw forms en workflows met Nintex
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacenintex3
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Wat betekenen deze partnerschappen voor uw organisatie?

Wilt u meer weten over de partnerschappen van GAC en wat deze samenwerkingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier of maak vrijblijvend een afspraak. 

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons