GAC Business Solutions

SQL Performance Tracking

Bewaak uw essentiële systeemgegevens

Het kloppende hart van Microsoft Dynamics NAV is de MS SQL Server. Hierin slaat uw bedrijfssoftware alle gegevens op. Goed onderhoud van deze server verzekerd een betrouwbare werking van uw systeem. Met de SQL Performance Tracking business optimizer houdt u uw SQL Server goed in de gaten en krijgt u interactieve meldingen als actie nodig is.

Cb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinkssqltracking
image
image

Continue monitoring van performance

SQL Performance Tracking bewaakt uw Microsoft Dynamics NAV en SQL-omgeving continu. U houdt op eenvoudige wijze prestaties en handelingen in de gaten. Aan de hand van deze controles krijgt u essentiële informatie over de impact van inhoudelijke veranderingen in uw bedrijfssoftware. Deze informatie gebruikt u om in te spelen op ontwikkelingen en proactief in te grijpen bij mogelijke problemen. 

Voorkom vroegtijdig problemen
SQL Performance Tracking brengt informatie over de groei van uw database, time-outs, en blocks overzichtelijk in kaart. U neemt vervolgens gericht actie om problemen vroegtijdig aan te pakken of te voorkomen. Als een gebruiker bijvoorbeeld wijzigingen aanbrengt in de Microsoft Dynamics NAV code die niet getest of gedocumenteerd zijn, krijgt u een waarschuwing.

Automatische waarschwuwingen
Naast deze monitoring krijgt u ook automatisch waarschuwingen voor vooraf ingestelde zaken als:

  • Status van het Maintenance Plan;
  • Status van de disks;
  • Status van het logbestand.

Interactieve meldingen
De meldingen van SQL Performance Tracking zijn interactief. Dat betekent dat u op signalen direct concrete acties kunt ondernemen. Dit geeft u niet alleen kennis van de systeemstatus, maar ook gereedschap om proactief. Zo waarborg u de stabiliteit en prestaties van uw systeem. 

Voordelen SQL Performance Tracking

  • Verzamel essentiële systeemgegevens;
  • Pas proactief databasebeheer toe;
  • Ontvang automatisch alarmeringen;
  • Speel direct in op wijzigingen;
  • Ontvang dagelijks antwoorden op cruciale alerts.
Cb13vrijstaand 570X470 Tijdverlofapps
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Direct aan de slag met SQL Performance Tracking

Met SQL Performance Tracking houdt u het kloppende hart van uw Microsoft Dynamics NAV installatie goed in de gaten en regelt u direct preventief onderhoud. Deze business optimizer is beschikbaar van Microsoft Dynamics NAV 5. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SQL Performance Tracking? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons