GAC Business Solutions

PSA+ Debiteurenbeheer

Direct inzicht in de debiteurenstand

Controleer vanaf iedere gewenste locatie de status van uw debiteuren. Met de PSA+ Debiteurenbeheer app krijgt u direct inzicht in de debiteurenstand. Deze app biedt u zowel een visuele weergave als een gedetailleerde omschrijving. Ook kunt u notities maken die in Dynamics NAV worden bewaard. 

Cb13vrijstaand 570X470 Debiteurenbeheer
image
image

In één oogopslag informatie

Met PSA+ Debiteurenbeheer legt u een veilige verbinding vanaf uw mobiele apparaat naar Microsoft Dynamics NAV. U logt in met uw Windows Live ID en krijgt vervolgens een volledig met NAV geïntegreerd overzicht van uw debiteuren.

Visuele weergave
Met een visuele weergave van de gegevens laat de app u in één oogopslag zien hoe de stand van zaken is. Zoekt u bij specifieke debiteuren meer informatie? Zoom dan snel in op de details. Naast visuele informatie bevat de app ook cijfers en notities.

Notities 
Als actie vereist is, maakt u eenvoudig notities bij een debiteur. Deze notities worden automatisch opgeslagen in Microsoft Dynamics NAV zodat u ze later makkelijk terug kunt halen. De PSA+ Debiteurenbeheer app werkt op basis van het PSA+ Web API platform.

Onderdelen:

  • Veilige verbinding met NAV
  • Inloggen met uw windows Live ID
  • Integratie met PSA+
  • Visueel inzicht
  • Notities van en naar NAV
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Debiteuren beheren met een app?

Wilt u direct aan de slag met PSA+ Debiteurenbeheer? Download dan de demo in de Windows Store. Heeft u vragen over de App? Neem contact met ons op.

Direct downloaden Neem contact op
Chat met ons