GAC Business Solutions

Postcodetabel

Altijd het juiste adres bij de hand

Met de Postcodetabel heeft u direct toegang tot alle postcodes en adressen van Nederland. Dankzij één overzichtelijke applicatie weet u dat u altijd met correcte adresgegevens werkt. De postcodetabel wordt geleverd in compacte bestanden en is direct te implementeren in Microsoft Dynamics NAV.

Cb13vrijstaand 570X470 Postcodetabellinks
image
image

Altijd up-to-date

De Postcodetabel is een waardevolle referentiebron voor adresvalidatie. Omdat u alleen postcode en huisnummer invoert en de Postcodetabel dit aanvult met de overige adresgegevens hanteert u altijd de juiste adresgegevens en spelling. Omdat wijzigingen door nieuwbouw, herindeling en vernummering actief bijgehouden worden door de tabel zelf, houdt u zonder moeite uw adresbestand up-to-date. Met de postcodetabel bespaart u daarom op data entry en bestandsvalidatie. Omdat u met een uniform en foutloos adressenbestand werkt, bespaart u ook nog onnodige kosten door het aantal retourzendingen te beperken.

Voordelen

  • Bespaart op data entry;
  • Snel adressen invoeren;
  • Klanten voeren hun gegevens makkelijk in;
  • Altijd het complete en correcte adres;
  • Ideaal om uw huidige data te valideren;
  • Voorkomt handmatige herstelacties en retourzendingen;
  • Bespaart kosten door fouten te voorkomen;

Direct uit de bron, altijd actueel
De bron van de postcodetabel is PostNL. Regelmatig wijzigen postcodes en adressen door gemeentelijke herindelingen of nieuwbouw. Dankzij regelmatige updates beschikt u altijd over de meest actuele gegevens.

Wilt u uw adresbestand actualiseren? Door de postcodetabel van GAC te integreren met uw installatie van Microsoft Dynamics NAV weet u zeker dat u met de juiste adressen werkt. Vraag meer informatie aan via onderstaande link, neem contact op met uw Accountmanager of met de Servicedesk via 0499-582828.

Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Direct aan de slag met deze optimizer

Vraag direct een offerte aan voor deze of een van de andere business optimizers van GAC.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons