GAC Business Solutions
 • 16 110 GAC CORP Brandbox Apkperfoptimizer 1900X680

  Performance Optimizer

  Versnel uw groei, optimaliseer uw performance

  Naarmate u langer met ERP software werkt, wordt de database voller en kan het systeem gaan vertragen. Dit is te verhelpen door de database te onderhouden. Na een volledige optimalisatie zijn opgevraagde gegevens sneller te vinden en worden blokkades bij het uitvoeren van boekingen voorkomen. Onderhoud aan de bedrijfssoftware is vergelijkbaar met de jaarlijkse APK voor de auto. Regelmatige controle en kleine ingrepen voorkomen dat u onderweg met pech komt te staan.

image
image

Dynamics NAV in topconditie

Heeft u het gevoel dat Microsoft Dynamics NAV trager reageert dan voorheen? Krijgen uw medewerkers regelmatig een melding dat het systeem wordt geblokkeerd? Overweegt u upgrades om de snelheid te verhogen? U kunt kosten sparen en meer resultaat boeken door eerst een onderhoudsbeurt in te plannen.

GAC Business Solutions helpt u ergernissen en onnodige investeringen voorkomen. Iedere implementatie van Dynamics NAV vertraagt over de jaren en wij hebben de gereedschappen om de oorzaken van die vertragingen te achterhalen én op te lossen.

 • Versnel uw Dynamics NAV systeem;
 • Haal ergernissen en blokkades weg;
 • Voorkom onnodige investeringen;
 • Snel terugverdiend.

Kies voor een APK voor uw Dynamics NAV omgeving. Wij verzekeren u van maximale performance van uw bedrijfssoftware. Daarmee voorkomt u ergernissen, werkt u sneller en spaart u kosten. Een APK voor Dynamics NAV is niet alleen nuttig, maar ook nog snel terugverdiend. 

GAC biedt keuze uit drie abonnementen. U kunt zo de dienst kiezen die het beste bij uw organisatie past.

 1. Basic: eenmalig €995
 2. Advanced: eenmalig €1995 of €179 per maand op basis van een 12 maanden contract
 3. Enterprise: 1e jaar €4995, 2e jaar €2495 incl. 1 dag advies + installatie update of € 329,- per maand op basis van een 24 maanden contract

 

(Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW)

Optimalisatie op maat
CB1 Achtergrondfoto 862 X 572 Entree 1

Performance Optimizer Basic

Performance Optimizer Basic is een proactieve dienst. GAC Business Solutions controleert uw eigen server en loopt alle SQL en Dynamics NAV instellingen na. In overleg met u worden aanpassingen direct uitgevoerd zodat uw systeem weer aan de laatste eisen voldoet.

 

Bij de Performance Optimizer Basic wordt onder andere een controle en inrichting gedaan van:

 

• SQL optimalisatie-instellingen;
• Dynamics NAV-instellingen;
• Servercapaciteit;
• Onderhoudsplan;
• Back-up-plan.

 

U krijgt aan het eind van de controle een uitgebreid rapport met onze bevindingen en eventuele aanbevelingen.

16-110 CB1 Achtergrond foto(862x572)A

Performance Optimizer Advanced

Met de GAC Performance Optimizer Advanced haalt u zowel een reactieve als proactieve dienst in huis. GAC controleert eerst uw eigen server inclusief SQL- en Dynamics NAV instellingen.

 

Wij verzorgen uw onderhouds- en back-up-plan en meten uw systeemperformance. Daarbij lopen wij onder andere ongebruikte tabellen, SIFT (Sum Index Field Technology), indexen, wachttijden en geheugengebruik na.

 

De meting voeren met een Performance-tool. Deze installeren wij tijdelijk op uw server en laten we twee weken data verzamelen. Daarna analyseren wij de gegevens en leggen we de resultaten vast in een rapport. Hierin lichten wij de werking van uw systeem uitgebreid toe. Op basis van dit rapport kunnen wij een sneller en efficiënter verloop van uw processen realiseren.

 

Met de uitgebreidere controle van GAC Performance Optimizer Advanced wordt ook de kans op het onderling onbewust ‘blokkeren’ van gebruikers verlaagd. Dat voorkomt dat uw medewerkers tijd verliezen met onnodig wachten. 

16-110 CB1 Achtergrond foto(862x572)B

Performance Optimizer Enterprise

De Enterprise-versie omvat alle werkzaamheden die onder Performance Optimizer Advanced vallen. Daarnaast krijgt u beschikking over een zeer uitgebreide Performance-tool. Hiermee monitort u alle prestaties van Dynamics NAV en uw SQL-server.

 

U kunt zelf aangeven hoe vaak u via deze tool rapportages wilt ontvangen. In de uitgebreide rapporten staan overzichten van onder meer server resources, systeeminstellingen, locks, query’s, SIFTS en indexen. Met de Performance-tool kunt u alerts instellen. Mochten er problemen ontstaan, dan wordt u tijdig ingelicht.

 

GAC Business Solutions zorgt voor de installatie en inrichting van de Performance-tool. Ongeveer twee weken na installatie krijgt u een uitgebreid rapport met optimalisatie-aanbevelingen voor uw server resources, instellingen, deadlocks en query’s. 

 

GAC upgrade jaarlijks uw Performance-tool naar de nieuwste versie en verzorgt op basis van de rapportages nieuwe aanbevelingen.

Optimizer
Basic
€ 995
(eenmalig)

Optimizer
Advanced
€ 1995
(eenmalig)

Optimizer
Enterprise
€ 4995/2495
(eerste jaar/tweede jaar)

Productvergelijker
Controle SQL set-up volgens GAC installatie-checklist
Controle Dynamics NAV set-up volgens GAC installatie-checklist
Controle back-up en onderhoudsplan
Overzicht capaciteit Data & Log en TempDB files
Vrije schijfruimte op server
Database-gebruik
Adviesrapport
Geheugengebruik
Overzicht aantal records en omvang tabellen
Index en SIFT-overzicht
Query-overzicht
Disk-responstijden
I/O overzicht
Lees-/schrijfsnelheid schijven
CPU overzicht
Overzicht blocks, deadlocks & time-outs
Periodieke rapportage
Eigen performance-monitoring-tool
1 x per jaar advies naar aanleiding van Performance-rapportage
1 x per jaar installatie updates Performance-tool
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Zorg dat Dynamics NAV in topvorm blijft

Heeft u het onderhoud van uw Dynamics NAV en SQL-server al geregeld? Door jaarlijkse controles uit te voeren voorkomt u dat kleine ergernissen uitgroeien tot grote problemen. De GAC Performance Optimizer verzekert u van soepel werkende bedrijfssoftware. GAC biedt onderhoud voor Microsoft Dynamics NAV op maat. Neem vandaag contact op en verzorg de APK voor uw bedrijfssoftware!

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons