GAC Business Solutions

Object Manager

Functioneel versiebeheer

Functioneel en applicatiebeheer van uw bedrijfssoftware vragen om gespecialiseerde ondersteuning. De Object Manager helpt u overzicht houden op aanpassingen tijdens het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en versies. De manager biedt inzicht in de diverse omgevingen, objecten, ontwikkelingen en documentatie die bij een project horen. Zo voorziet u uw organisatie van extra functionaliteit om op een inzichtelijke, gestructureerde en veilige manier uw software te beheren.

Cb13vrijstaand 570X470 Object Managerlinks
image
image

Objecten gestructureerd beheren

Met de Object Manager implementeert u op veilige en gecontroleerde wijze nieuwe software, functionaliteit en objecten. Iedere aanpassing in de software wordt als aparte versie opgeslagen. Zo kunt u altijd traceren wie, wanneer, welke wijzigingen heeft doorgevoerd. Wijzigingen maakt u eenvoudig ongedaan door een oudere versie terug te zetten. 

Objecten bundelen

Door de objecten per functioneel ontwerp te bundelen binnen een project, selecteert u bij oplevering direct de juiste objecten. Zo verplaatst u door middel van transporten wijzigingen van de ontwikkelomgeving, naar de testomgeving en vervolgens naar de live-omgeving. De Object Manager sluit een object af zodra er aan ontwikkeld wordt. Zo voorkomt u dat meerdere ontwikkelaars tegelijkertijd aan hetzelfde object ontwikkelen waardoor aanpassingen worden overschreven.

Voordelen van de Object Manager

  • Grip op versiebeheer door inzicht in de ontwikkeling van objecten.
  • Snelle en efficiënte implementatie van software door objecten per project te bundelen en zo naar de live-omgeving te transporteren.
  • Overzichtelijke documentatie van softwareontwikkeling door het vastleggen van aanpassingen, per ontwikkelaar op ieder moment.
  • Aanpassingen worden niet overschreven door objecten tijdens het ontwikkelen op slot te zetten (‘locking’).

Met de Object Manager business optimizer van GAC zorgt u dat de versies van uw software op orde zijn en schermt u de ontwikkelomgeving beter af. Wilt u deze beheersoftware inzetten binnen uw Dynamics NAV omgeving? Neem dan contact op met GAC voor meer informatie.

Is uw versiebeheer onder controle?

Met de Object Manager business optimizer van GAC zorgt u dat de versies van uw software op orde zijn en schermt u de ontwikkelomgeving beter af. Wilt u deze beheersoftware inzetten binnen uw Dynamics NAV omgeving? Neem dan contact op met GAC voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan Neem contact op
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Direct aan de slag met deze optimizer

Vraag direct een offerte aan voor deze of een van de andere business optimizers van GAC.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons