GAC Business Solutions

Cashflow App

Uw liquiditeitsverloop in een interactief diagram

De PSA+ Cashflow App geeft u een overzicht van alle inkomsten en uitgaven voor de komende twaalf maanden. Daarvoor haalt het actuele financiële gegevens op via een veilige koppeling met uw PSA+ Dynamics NAV omgeving. Alle gegevens worden getoond in een interactief diagram. In de op gebruikservaring geoptimaliseerde omgeving ziet u de invloed die specifieke inkomsten en uitgaven hebben op de stand van uw liquide middelen. Deze app maakt gebruik van het beveiligd webservice platform en geeft u grip op uw cashflow

Cb13vrijstaand 570X470 Cashflowapp
image
image

Inzicht in uw cashflow

Met de Cashflow App krijgt u op uw smartphone of tablet direct inzicht in uw kasstromen voor de komende maanden. Dankzij de gebruiksvriendelijke omgeving kunt u snel zien of voor specifieke beslissingen voldoende liquide middelen beschikbaar zijn, met inachtneming van toekomstige liquiditeit.

Beveiligd platform
Omdat de app gebruik maakt van het beveiligd webservice platform kunt u zonder zorgen ook mobiel uw gegevens ophalen. De Cashflow App maakt het mogelijk om op iedere gewenste locatie beslissingen te baseren op de meest actuele informatie uit uw PSA+ omgeving.

Onderdelen:

  • Veilige koppeling met Dynamics NAV
  • Integratie met PSA+
  • Overzicht over 12 maanden
  • Interactief diagram
  • Geoptimaliseerd voor een goede gebruikservaring

 

Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Aan de slag met de Cashflow App

Wilt u direct aan de slag met de Cashflow App? Download deze dan direct in de Windows Store. Heeft u vragen over de App? Neem dan contact met ons op.

Direct downloaden Neem contact op
Chat met ons