GAC Business Solutions

Autorisatie

Bescherm en beveilig uw bedrijfsgegevens

Waarborg de veiligheid van uw bedrijfsgegevens met Autorisatie van GAC. Deze business optimizer zorgt dat u controle houdt over de toegang tot alle gegevens in Microsoft Dynamics NAV. U voldoet aan wettelijke regelgeving, houdt buitenstaanders uit uw gegevens en schermt intern informatie af van niet geautoriseerde medewerkers. 

Cb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinksauthorisatie
CB13 570X470 Dvlhomemensen

Veiligheid staat voorop

Ken rechten toe aan groepen en gebruikers

Wie heeft er toegang tot uw gegevens? Met Autorisatie van GAC stemt u heel precies af wie er over welke gegevens mag beschikken. U wijst rechten toe aan informatie zodat alleen bevoegde medewerkers erover kunnen beschikken. Met rechtenmanagement stelt u tot in detail vast welke gebruikers of gebruikersgroepen bij welke gegevens mogen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig instellen dat medewerkers van de afdeling logistiek niet direct toegang hebben tot gegevens van financiën. Het systeem is flexibel. Heeft een specifieke gebruiker die toegang juist wel nodig, dan kunt u op gebruikersniveau die rechten toekennen. 


Strenge Regelgeving

Met Autorisatie van GAC voldoet u aan de strenge regelgeving met betrekking tot informatieveiligheid en privacy. De beproefde technologie biedt alle gereedschappen die nodig zijn om aan de strenge regelgeving die voor grote ondernemingen geldt te voldoen. De fijnmazige controle zorgt dat kleinere ondernemingen flexibiliteit behouden en toch kunnen steunen op betrouwbare en strikte bescherming.

Volledige controle over toegang

GAC Autorisatie geeft u volledige controle over de toegang van gebruikers tot informatie in uw bedrijfssoftware. De inrichting van de gebruikersrechten wordt onderdeel van Microsoft Dynamics NAV en daarom direct ondersteund door het systeem. Beheerders van Dynamics NAV stellen de beveiliging eenvoudig in. Ze wijzen rechten toe op veldniveau aan rollen of individuele gebruikers. Voor gebruikers die specifieke functies en mogelijkheden niet nodig hebben kunnen ook deze onderdelen uitgezet worden. Dat verhoogt de veiligheid van uw informatie en maakt werken efficiënter. Door overbodige informatie en functies niet aan gebruikers te tonen, ontstaat meer overzicht. 

Documentcentercb13vrijstaand 570X470 Optmonitorlinks011
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpa

Voordelen van Autorisatie

  • Scherm vertrouwelijke bedrijfsgegevens veilig af;
  • Beveilig tot op veldniveau;
  • Wijs gebruikersrechten toe op basis van rollen of individuele gebruikers;
  • Flexibel en overzichtelijk beheer van rechten;
  • Toon alleen relevante informatie en functionaliteiten;
  • Vereenvoudig het werk voor uw medewerkers;
  • Maakt autorisatie vast onderdeel van Microsoft Dynamics NAV;
  • Betrouwbare en strikte bescherming.
Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

Waarborg veiligheid met GAC Autorisatie

Met GAC Autorisatie geeft u uw medewerkers alleen toegant tot degegevens en functionaliteit die ze nodig hebben. Dat maakt het werk inzichtelijker en waarborgt gelijktijdig de veiligheid van uw bedrijfsgegevens.  GAC Autorisatie is beschikbaar vanaf Microsoft Dynamics NAV 5. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan Stel een vraag 0499 58 28 28
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Chat met ons