GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Optimizers

    Business Optimizers

    Haal meer uit uw bedrijfssoftware

    Met de GAC Business Optimizers haalt u nog meer uit uw bedrijfssoftware. Steeds meer klanten van GAC maken gebruik van deze gespecialiseerde modules voor Microsoft Dynamics NAV waarmee extra functionaliteit wordt toegevoegd om nog slimmer te gaan werken. De business optimizers zijn naadloos en snel binnen uw huidige omgeving te integreren. Door de pragmatische opzet van de business optimizers, profiteren GAC klanten direct van de voordelen, tegen een lage investering. 

Dynamics 365 / NAV
Apps
In the spotlight!
Cb13vrijstaand 570X470 Scherm Mailplus

MailPlus Connector

Leg een directe verbinding met uw klanten

De MailPlus Connector van GAC verbindt het MailPlus gereedschap voor e-mailnieuwsbrieven en serviceberichten direct met uw Microsoft Dynamics NAV gegevens. Dat geeft u niet alleen complete controle over e-mailcampagnes maar ook diepgaand inzicht in de resultaten. Met deze koppeling wordt het nog eenvoudiger om in te spelen op de customer journey van uw klant.

Genereer meer leads
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Meer weten over onze aanvullende producten en diensten?

Wilt u het maximale rendement halen uit uw bedrijfssoftware? Maak dan gebruik van de aanvullende producten en diensten die GAC biedt. Onze branche-experts vertellen u graag meer over de voordelen van business optimizers en Windows 8 Apps. Stel hier u vraag of maak een afspraak voor een uitgebreide demonstratie.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons