GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Corporateonzeaanpak

    Onze aanpak

    Samenwerking staat centraal

    In onze aanpak staat samenwerking centraal. Wij koppelen uw kennis en ervaring aan die van onze branche-experts. In goed overleg bouwen wij zo een beheersysteem dat uw medewerkers optimaal ondersteunt bij het uitvoeren van hun taken. Door te werken op basis van overleg en met duidelijke afspraken, verkorten wij de implementatietijd. De centrale rol die uw medewerkers in onze bedrijfssoftware krijgen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid, verkort trainingstijden en zorgt voor maximaal rendement.

CB2 Achtergrond Foto Max1170x X Cijfers

Groei zit in de genen

Dertig jaar ervaring

GAC heeft 30 jaar ervaring in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Onze medewerkers zijn ambitieus en klantgericht. Die houding is verankerd in onze kernwaarden. GAC weet dat je samen meer bereikt dan alleen. Dat noemen wij de groeiformule: U x GAC x Microsoft = Groei.

 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpc

Business Units

Wij spreken uw taal

Iedere branche vraagt om een unieke aanpak. Wij werken met experts die in uw branche gewerkt hebben. Zij spreken uw taal en kennen uw uitdagingen. De focus op branche hebben wij verweven in onze organisatiestructuur door te werken met business units. De business units richten zich op specifieke branches en zorgen dat de branche-experts onderling op de hoogte blijven van de laatste trends binnen uw vakgebied. Door als GAC in te zetten op transparantie, breiden onze experts hun specialisme uit met kennis van collega’s uit andere vakgebieden. Dat geeft nieuwe inzichten en zorgt dat wij creatieve oplossingen voor uw uitdagingen bieden.

Methodiek

Afgestemd op uw wensen

Onze aanpak is mensgericht. Wij stemmen de uitvoering af op uw wensen en organisatie. Implementatie van onze bedrijfssoftware rust altijd op advies en afstemming van verwachtingen. Als fundering onder iedere aanpak ligt de Sure Step methodiek van Microsoft. Afhankelijk van uw wensen nemen onze branche-experts het voortouw of werken ze vanuit een adviserende rol. Ook na de implementatie staat ons serviceteam voor u klaar. Wij zorgen dat u bijblijft met de laatste ontwikkelingen en leveren waar nodig ondersteuning met onze full-service helpdesk en extra trainingen met ons opleidingscentrum.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpg
CB1 Achtergrondfoto 862 X 572 Entree 2

U bent altijd welkom bij GAC

Heeft u vragen over vernieuwing van uw bedrijfssoftware? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Wilt u meer weten over Growing Together? Of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen met onze branche-experts? Kom dan vrijblijvend langs voor een kop koffie, een goed gesprek en een presentatie.

Neem een kijkje achter de schermen bij GAC
Chat met ons