GAC Business Solutions
  • Microsoft Dynamics NAV 2013

    Online ERP Software

    Snel inspelen op de markt, kosten onder controle

    Waarom zou u kostbare en tijdrovende investeringen voor de lange termijn doen als de markt om snelle aanpassingen vraagt? Online ERP Software is snel te implementeren, groeit met uw organisatie mee, en is altijd up-to-date. Dat maakt het de beste oplossing om groei te faciliteren. Met software in de cloud houdt u uw kosten onder controle en kunt u uw oplossing snel opschalen om effectief op de markt te reageren. 

Flexibel en schaalbaar

Afname op abonnementsbasis

Voor gebruik van Online ERP Software betaalt u een bedrag per medewerker per maand. Groeit uw onderneming, dan breidt u deze abonnementen uit. Krimpt u, dan schaalt u het aantal abonnementen terug. Uw software voldoet altijd precies aan de wensen en eisen die uw organisatie heeft. De verschillende pakketten van de Online ERP software Trade Online zijn een goed voorbeeld van deze schaalbaarheid.

Opschalen van versie

Loopt u tegen de grenzen van uw huidige versie aan en heeft u behoefte aan meer mogelijkheden? Dan schaalt u uw Online ERP Software eenvoudig op naar een uitgebreidere versie. Uw gegevens blijven intact en uw mensen kunnen probleemloos doorwerken, terwijl uw mogelijkheden toenemen. 

Probleemloos blijven groeien

Groeit u door naar nieuwe locaties in binnen- of buitenland? Dan neemt u uw online ERP software probleemloos mee. Als er internet beschikbaar is, hebben uw mensen toegang tot de online ERP software. U breidt snel uit en houdt gegevens synchroon.

CB13 V2 570X470 Focusgroei

Neem de volgende stap met online ERP Software

Software voor al uw bedrijfsprocessen

Online ERP Software is een totaaloplossing die werkt op basis van vooraf gedefinieerde templates. Deze zijn gebouwd door GAC branche-experts op basis van ervaring met, en vragen uit, de praktijk. Overstappen op de cloud betekent dat u een allround oplossing in huis haalt waarmee u over alle noodzakelijke functionaliteit voor uw bedrijfsvoering beschikt. Onze online ERP software bevat mogelijkheden om soepel te koppelen met andere innovatieve oplossingen zoals SharePoint en Office 365.

Snel implementeren

Werken met Online ERP Software betekent kiezen voor standaard componenten. Bij een implementatie zoeken we de beste aansluiting tussen uw processen en de software. Dat levert meerdere voordelen op:

  • De processen in Online ERP Software zijn gebaseerd op best-practices voor uw branche en steunen op methodieken die bewezen de beste resultaten leveren;
  • Door gebruik te maken van de standaard sluiten uw processen beter aan bij partners in de keten, wat samenwerking versoepelt;
  • Nieuwe mensen kunnen eenvoudiger aan de slag met bekende standaardprocessen, u spaart kosten voor opleidingen en inwerktijd uit.

Dankzij gebruik van standaardcomponenten staan implementaties van Online ERP Software te boek staan als de snelste in de wereld.  

Cb13vrijstaand 570X470 Corpwindowsazure
Nieuws Trend 750X562

Altijd up-to-date

Blijf de concurrent een stap voor

Hoe ouder een ERP systeem wordt, hoe hoger de kosten om het draaiende te houden, en hoe lastiger de overstap naar een nieuwe versie. Online ERP Software zet voor goed een streep door deze wet van remmende voorsprong. GAC heeft de volledige verantwoording over beheer en onderhoud. Wij zorgen dat u altijd met de meest up-to-date versie werkt. Terwijl concurrenten buiten de cloud jaren wachten voor ze de mogelijkheden van een nieuwe update benutten, heeft u die voordelen razendsnel binnen handbereik. 

Overal toegang

Met Online ERP Software krijgt u op veilige en eenvoudige wijze overal toegang tot uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een laptop, smartphone, tablet, of desktop. U legt verbinding en de cloud doet de rest. Mobiele toegang werkt eenvoudig en soepel waardoor uw bedrijfssoftware ook op locatie tot uw beschikking staat. Groeit u sneller dan verwacht, of opent u een nieuwe branche? Online ERP software neemt u makkelijker mee dan traditionele oplossingen. 

Meer over Dynamics NAV in de cloud
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlj
Online Groothandel Def2 (4)

Trade Online

Dé handelsoplossing in de cloud

Trade Online, een van de online ERP oplossingen van GAC, biedt ondersteuning aan het bedrijf met handelsactiviteiten. Met Trade Online ervaart u het gemak van werken in de cloud. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker bent u altijd, automatisch voorzien van de laatst beschikbare versie. Ook zijn onderhoud, hosting en Servicedesk bij de maandprijs inbegrepen. Trade Online is bovendien overal en altijd beschikbaar. U werkt waar en wanneer u maar wilt. Bent u niet op kantoor? Dan heeft u op uw smartphone of tablet nog steeds zicht op zaken zoals binnenkomende orders. Ervaar met eigen ogen wat Trade Online u te bieden heeft of probeer het direct zelf.

Probeer Trade Online nu gratis!
Brandbox vrijstaand(570x470) surface Power BI Marketing Finance

Online ERP Software & Office365

Interactieve demonstratie (3 min)

Of u nu producten maakt, diensten verkoopt, of handelswaar distribueert, het succes van uw onderneming steunt op uw medewerkers en de hulpmiddelen die ze hebben om taken zo efficiënt mogelijk te uit te voeren. In deze interactieve demo’s ziet u een paar voorbeelden van bedrijfsoplossingen van Microsoft waarmee u veelvoorkomende taken en processen eenvoudiger maakt. Benieuwd hoe u dit kan inzetten in uw organisatie? Neem contact met ons op en wij laten u zien hoe u met online ERP software uw bedrijfsvoering kan verbinden en stroomlijnen.
Start interactieve demonstratie
Meer cloud, meer voordeel
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Kies voor groei, kies voor Online ERP Software

Is uw organisatie klaar om op de wensen van de markt in te spelen? Met Online ERP Software krijgt u de flexibiliteit om snel nieuwe richtingen in te slaan en de schaalbaarheid om slim op verrassende bewegingen in te spelen. Wilt u vandaag nog aan de slag met een demoversie van Online ERP Software, of zoekt u meer informatie? Neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons