GAC Business Solutions

Onze specialisten denken graag met u mee

Fleur en Marcel zijn de Office 365 experts van GAC. Dagelijks helpen zij klanten Slimmer Werken. Zij zien dat er enorme stappen gezet worden door slimme inzet van intranet en portalen. Wie kiest voor Office 365, is geen volger, maar aanjager van de digitale transformatie. Fleur en Marcel willen deze zomer graag een half uur bij u langskomen. Aan de hand van concrete voorbeelden kunnen ze laten zien hoe u uw voordeel doet met Office 365.

Maak vandaag een afspraak
Deze bedrijven zetten grote stappen met Office 365

Ook voorop lopen in de Digitale Transformatie?

Het Slimme Werken is de meest effectieve manier om samenwerking te stimuleren. De Digitale Transformatie helpt Nederlandse bedrijven nieuwe mogelijkheden benutten en zo groei realiseren. Wij geloven dat hechte samenwerking die groei bestendig maakt. GAC zet Microsoft Office 365 in om u daarbij te ondersteunen. Hiermee spaart u tijd en versterkt u de relatie met klanten en ketenpartners. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Wij komen graag langs om de opties voor uw organisatie te verkennen.

office 365 vignet 2
De Slimmer Werken Experts van GAC
17 042 GAC CORP CB Achtergrondfotob2

Fleur Muit

Fleur Muit is al vijf jaar actief als SharePoint-consultant bij GAC. Zij is expert op het gebied van productivity-boosters zoals Office 365.

 

 

“De verbaasde blik als iemand met een paar slimme trucs en apps ineens meer uit zijn werkdag weet te halen; daar haal ik mijn voldoening uit.”

17 042 GAC CORP CB Achtergrondfotoa2

Marcel Olthuis

Marcel Olthuis is Sales Consultant bij GAC. Hij geeft al meer dan tien jaar advies rondom slimme implementatie van hard- en software binnen in de zakelijke dienstverlening, productie- en groothandelsbranche.

 

 

 

“Digitaal Transformeren spaart tijd en geld. Maar meer werkplezier is voor mij de belangrijkste winst. Je krijgt weer ruimte om interessante uitdagingen aan te pakken.”

beker 2

Maak nu een afspraak voor een kopje koffie!

Fleur en Marcel komen graag een half uurtje bij u langs om te demonstreren hoe u slimmer kunt werken met Office 365. Laat uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen. 

PS Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie en nemen een leuke attentie voor u mee.

Chat met ons