Office 365 & SharePoint

Optimale productiviteit met Office 365

Wij geloven dat hechte samenwerking de sleutel is tot bestendige groei. Om die samenwerking zo effectief mogelijk te maken, ontwikkelen wij doorlopend Microsoft Office 365 oplossingen. Office 365 is meer dan Word, Excel en PowerPoint, het is een platform dat inspeelt op actuele thema’s die uw bedrijf raken. GAC SharePoint Solutions zoekt samen met u naar oplossingen om uw productiviteit te optimaliseren.

CB13Vrijstaand(570x470)FotoCarrousselWIT

Mobile First, Cloud First

Ondersteun effectieve samenwerking met Microsoft Office 365 en haak in op het 'mobile first, cloud first’ principe van Microsoft. U krijgt gereedschap waarmee uw documenten overal te benaderen zijn en dat u eenvoudiger laat communiceren met de keten. Op basis van Office 365 bouwt u een betrouwbaar netwerk waar leveranciers en klanten op kunnen vertrouwen. Wij helpen u inspelen op belangrijkste thema’s zoals:

  • Documenten en processen slimmer beheren
  • Overal en altijd communiceren
  • Samenwerken in één omgeving
  • Ketenintegratie: samenwerken met klanten & leveranciers
  • Cloudoplossingen maximaal benutten

Productivity Boosters

Onze producten en diensten op een rij

Met Office 365 en SharePoint bouwt u met standaard bouwblokken een oplossing die perfect aansluit bij uw bedrijf. Wij breiden de standaard Power Apps van SharePoint uit met een groot aanbod van add-ins en diensten. Door de unieke combinatie van Office 365, SharePoint, PowerBI, Microsoft Dynamics NAV en CRM beschikt GAC over een integrale toolset om de productiviteit van uw organisatie te verhogen. Bekijk ons aanbod van kant-en-klare oplossingen waarmee u uw productiviteit een boost kunt geven.

Bekijk ons overzicht van producten en diensten
16 003 Cb13vrijstaand 555X471 Mobielscreenb01
Succesverhalen

Alphatron Medical

Nathan Import/Export

Elbo Technology

16 052 CB9 Contact 1180X454 B

"Ik help u Office 365 optimaliseren."

Fleur is onze specialist als het gaat om Office 365. Die kennis deelt zij wekelijks met haar webinar: ‘Hoe breng je O365 optimaal tot zijn recht’. Hierin laat zij zien hoe u met Office 365 specifieke functies of rollen in uw bedrijf ondersteunt. Schrijf u vandaag nog in voor het webinar.

Haal moeiteloos meer uit Office 365 Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 28
Stel een vraag

Meld u aan voor het webinar van Fleur

Chat met ons