GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Corpwindows8

    Windows Apps

    De modernste manier van werken

    Via Windows Apps kunnen uw mensen vanaf het bureaublad van hun pc, tablet of smartphone direct werken met de gegevens in SharePoint en in Dynamics NAV. Hiermee wordt onze software nog gebruiksvriendelijker. Uw mensen kunnen met het apparaat van hun keuze werken en uw software is overal veilig te bereiken. Door alleen voor de gebruiker relevante Apps te installeren houdt die gebruiker overzicht. Dankzij relatief lage ontwikkelinspanning zijn Apps eenvoudiger voor u op maat te maken.


Doelgerichte functionaliteit voor onderweg

Onderweg, thuis of bij de klant, het werk gaat gewoon door.  Uw klant verwacht dat u altijd op de hoogte bent en u wilt op ieder moment inzage hebben in uw gegevens en wijzigingen kunnen invoeren. Via SharePoint kan dit met een laptop, smartphone of tablet. GAC biedt standaard apps die beknopte, maar doelgerichte functionaliteit bieden.

CB13 570X470 Cashflow

CashFlow app

Direct inzicht in uw liquiditeitsverloop

Met de CashFlow app heeft u vanaf uw mobiele telefoon of tablet direct inzicht in het geprognosticeerde liquiditeitsverloop van uw bedrijf. De CashFlow app geeft u bovendien de mogelijkheid om liquiditeit per post te bekijken of specifieke posten uit te sluiten.

NAV CRM app

Overal uw gegevens inzien

Staat u bij een klant voor de deur en wilt u nog snel even kijken of de openstaande posten zijn betaald? Misschien bent u niet zo goed in namen als u zou willen, of wilt u eerdere gespreksnotities doornemen. De NAV CRM app biedt u die mogelijkheid direct vanaf uw smartphone.

Cb13vrijstaand 570X470 Lumiasharepoint
CB13 570X470 Psa

Tijd & Verlof apps

Digitaliseer uw administratieve levensader

Uren en declarabiliteit zijn voor veel organisaties de administratieve levensader. Tijdregistratie en het goedkeuren van uren is een terugkerende activiteit die het liefst zo snel mogelijk wordt afgewerkt. Verlofuren vormen een belangrijk aspect van deze administratie. GAC biedt standaard apps voor urenregistratie en het goedkeuren van verlof en declarabele uren.

Download hier de PSA+ Verlof app
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Zoekt u meer informatie over Windows Apps voor uw organisatie?

Bent u benieuwd wat Windows Apps in combinatie met Dynamics NAV voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons