GAC Business Solutions
 • Brandbox Slider 1900X680 Sharepoint Bootcamp

  SharePoint Online Bootcamp

  In 1 dag up-to-date over SharePoint Online

  Tegenwoordig wordt SharePoint, het populaire samenwerkingsplatform van Microsoft, ook in de cloud aangeboden. Dit wordt SharePoint Online genoemd. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze nieuwe versie biedt GAC een SharePoint Online Bootcamp aan. 


Opbouw & Bediening

Leer met Microsoft SharePoint Online werken

Deze training is bestemd voor iedereen die nog niet eerder met SharePoint Online gewerkt heeft. U maakt kennis met de opbouw en de bediening van Microsoft SharePoint Online, zodat u er zelfstandig mee kunt werken. In deze cursus leert u als eindgebruiker de basis van SharePoint Online. U leert specifiek hoe u kunt navigeren binnen de SharePoint Online interface met behulp van de Quick Launch en de globale navigatie.

image

Onderwerpen MS SharePoint Online

Door opdrachten in een SharePoint Online omgeving uit te voeren, krijgt u een veelvoud aan vaardigheden snel onder de knie en weet u na afronding van de training hoe u SharePoint Online kunt gebruiken. Onderwerpen die aan bod komen:

 • De opbouw van SharePoint; een uitleg over het centraal beheer, site-verzamelingen en de verschillende soorten sites (root-, sub-, team-, en personal sites);
 • Look & Feel; het aanpassen van het uiterlijk en de navigatie binnen de SharePoint omgeving;
 • Lijsten & Bibliotheken: uitleg over het aanmaken van lijsten en bibliotheken en het behandelen van de verschillende functionaliteiten die ze bevatten. Hier komt ook synchronisatie met OneDrive, het aanmaken van site postvakken en het toevoegen van apps uit de appstore aan bod;
 • Pagina’s: het aanmaken en aanpassen van pagina’s;
 • Werkstromen: het aanmaken van simpele werkstromen;
 • Beheer: beheren van siteverzamelingen, opslag, gebruikersprofielen, algemene instellingen, en back-up and restore;
 • Fileshares migreren naar SharePoint Online: belangrijke stappen, tools en plannen van een migratie.

 

16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Schrijf uzelf vandaag in voor het Microsoft SharePoint Bootcamp

Deelnemen aan het Microsoft SharePoint Bootcamp kost €365,- per persoon. De opleiding wordt gegeven bij GAC Business Solutions in Oirschot. Wilt u liever een opleiding op eigen locatie volgen? Gebruik onderstaand formulier om te vragen naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Direct inschrijven

Chat met ons