GAC Business Solutions
  • Brandbox Slider 1900X680 Sharepoint

    Microsoft SharePoint

    Sites en portalen voor de effectieve werkplek

    GAC SharePoint Solutions is specialist op het gebied van Microsoft SharePoint. Door middel van SharePoint en .NET toepassingen beantwoorden we aan de kennisvraag van ondernemingen. Die toenemende kennisvraag neemt, zeker buiten de bedrijfsmuren, onbeheersbare vormen aan. De mate waarin uw organisatie in staat is flexibele, mobiele teams te ondersteunen, is een belangrijke succesfactor. Met SharePoint oplossingen van GAC werken mensen effectiever en bereiken organisaties een hogere productiviteit.

CB2 GAC CORP Gestructureerdvisual

De werkdruk neemt toe

Interne- en externe samenwerking

Organisaties in het MKB hebben te maken met een toenemende kennisvraag (vanuit klanten). De informatiedichtheid groeit gestaag terwijl het lastiger wordt om alle informatie te vinden. Door een toename van flex- en thuiswerken en multidisciplinaire teams wordt digitaal samenwerken en beveiliging van gegevens belangrijker. Door internationalisatie, toenemende wet- en regelgeving verhard het zakelijk klimaat en stuurt men meer op vastleggingen en procedures. 

Deze trends leggen een hoge druk op de administratie, uw mensen, zelfs op het dagelijkse werk van uw klanten. Een juiste inrichting van de processen met behulp van een ERP systeem lost dit maar gedeeltelijk op. Aan de andere kant van productiviteit ligt namelijk effectiviteit. Dit bestaat niet meer uit het afwerken van taken, maar sturen op resultaat. Wij zijn overtuigd dat een goede ondersteuning van zowel structurele, als informele samenwerking hierbij een vereiste is. Microsoft SharePoint biedt hierin uitkomst. 

Cb13vrijstaand 570X470 Dynamicssharepointquickstart

CRM Portaal

Een uitstekend startpunt!

Moderne kenniswerkers hebben dagelijks te maken met een grote hoeveelheid gegevens en documenten. Dat maakt het lastig voor kenniswerkers om de stromen van gestructureerde en ongestructureerde informatie te kanaliseren. GAC heeft een portaal ontwikkeld waarin een medewerker vanuit één site bij een klant of project relevante gegevens (uit Dynamics NAV) kan inzien en documenten kan beheren. Dit is een uitstekend startpunt om de verdere mogelijkheden van Microsoft SharePoint te gaan benutten.

Klantensites

Zorg voor een persoonlijke online klantervaring

Met klantensites op basis van Microsoft SharePoint biedt u via online portalen een persoonlijke klantervaring. Door in te loggen in een eigen portaal krijgen uw klanten direct toegang tot belangrijke informatie zoals contactgegevens van de accountmanager, en de status van orders en projecten. U voorziet gepersonaliseerd nieuws over producten en activiteiten, en kan de omgeving uitbreiden met een ruime hoeveelheid opties. Geef uw klanten bijvoorbeeld direct toegang tot productdocumentatie en presentaties. Koppel SharePoint met Microsoft Dynamics NAV om op eenvoudige wijze toegang tot bestelgeschiedenis en facturen te bieden. 

Brandbox Vrijstaand 570X470 Sharepoint 1
Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts Sharepoint 2

Projectsites

Veilig en eenvoudig online samenwerken

Projectmatig werken vraagt niet alleen om inbreng van uw eigen medewerkers, maar ook om ondersteuning van derden zoals consultants, zzp’ers, en collega’s van andere organisaties. Met behulp van projectsites creëert u via SharePoint een online werkomgeving waarin alle betrokkenen eenvoudig overleg voeren, nieuws delen, en berichten en afspraken terug kunnen vinden. Daarnaast zorgt het fijnmazige beveiligingsbeleid van SharePoint dat u eenvoudig documenten en andere bestanden uit uw bedrijfsomgeving met externen kunt delen. Dankzij SharePoint weet iedereen zeker dat er altijd met de laatste versie van gegevens gewerkt wordt, en na afronding van een project trekt u toegangsrechten eenvoudig weer in.

Meer over GAC Projectportalen

Het Slimme Werken

Effectiever werken dankzij Microsoft SharePoint

GAC staat voor Het Slimme Werken en heeft zich ten doel gesteld haar klanten hierbij te ondersteunen. Slimmer werken is voor iedere rol anders, zelfs persoonlijk. GAC is al jaren thuis bij Dienstverleners, Producenten en Handelsbedrijven. Voor rollen bij deze organisaties kan GAC met sites en portalen het werk iedere dag productiever en socialer maken. Daarbij zijn standaard componenten, zoals de integratie met Microsoft Dynamics NAV out-of-the-box beschikbaar.

Meer over Het Slimme Werken
Brandbox vrijstaand(570x470) slimmer werken 2
Documentcentercb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts003

Alle informatie bij de hand

Geïntegreerde zoekmogelijkheden

De geïntegreerde zoekmogelijkheden van Microsoft SharePoint zorgen dat u nooit informatie kwijt bent. Dankzij een unieke combinatie van relevantie, verfijning en sociale wegwijzers is het kinderspel om de juiste gegevens te vinden. SharePoint zorgt dat u altijd de juiste contactpersonen voor een gegeven taak bij de hand hebt. Omdat de zoekfunctie leidend is, maakt de hoeveelheid informatie voor het behouden van overzicht niet uit. U heeft al uw gegevens ter beschikking en het juiste gereedschap om daar snel relevante kennis uit te halen. Afhankelijk van de gevoeligheid  zijn documenten op verschillende manieren te benaderen. Daarnaast kunt u op gebruikersniveau instellen wat toegankelijk is en hoe.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Sharepointteamwork

Teamwork

Microwebsites voor teams

Met Microsoft SharePoint kunnen medewerkers eenvoudig interne websites opzetten om informatie te delen met teamgenoten. Op deze microwebsites beheren teams hun eigen documenten. Dankzij de fijnmazige toegangscontrole van SharePoint is toegang tot websites te beperken tot specifieke personen of juist uit te breiden tot het volledige internet. Dat faciliteert thuiswerken zonder dat u op veiligheid hoeft in te boeten. Medewerkers kunnen informatie en expertises delen, zijn makkelijker te bereiken en kunnen op afstand bijdragen aan projecten.

Apotex2

Sociaal Intranet

Interne- en externe samenwerking

In deze vluchtige tijd is het belangrijk dat u medewerkers betrokken houd bij de organisatie. Dit kan door nieuws en indrukken écht met elkaar te delen. Een intranet is alleen succesvol als de berichten laagdrempelig worden gepresenteerd, relevant zijn en passen bij de persoonlijke interesses van de bezoeker. Alle intranetten hebben hierdoor een sociaal en persoonlijk karakter. GAC biedt een standaard Sociaal Intranet dat voor 80% bestaat uit standaard componenten, zoals Nieuws, Nieuwsgroepen en Search. Daarnaast zijn componenten beschikbaar zoals tijdregistratie, verlof en declaraties, natuurlijk standaard geïntegreerd met Dynamics NAV.

Documenten, Workflows & Portalen

Documentmanagement

Ontstaan, opslag, bewerking, publicatie en retentie in beheer

Microsoft SharePoint biedt uitgebreide functionaliteit om documenten te beheren. Bestandsbibliotheken doen dienst als een centrale opslaglocatie waar alle relevante informatie voor een project samenkomt. GAC vult de standaardfuncties van SharePoint aan met extra componenten. Zo bieden wij voor alle aspecten van de levenscyclus van een document: ontstaan, opslag, bewerking, publicatie en retentie een oplossing die aansluit bij SharePoint. Onze oplossingen zijn uiteraard volledig geïntegreerd met Dynamics NAV. Zo kunt u documenten zeer efficiënt creëren, verwerken en vinden en blijft u compliant.

Aan de slag met GAC Document Center?
CB13 Vrijstaand GAC Document Center
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlf

Workflows

Reduceer administratief werk

Iedere organisatie veroorzaakt licht administratief werk, zoals bijvoorbeeld ziek- en herstelmeldingen, offreren of declaraties. Dit repeterende werk kost veel tijd, zeker omdat mensen onder druk staan en hierdoor niet altijd gedisciplineerd werken. Microsoft SharePoint laat deze administratieve processen geautomatiseerd verlopen met workflows. Op basis van gebeurtenissen en acties uit onder meer Dynamics NAV wordt een proces automatisch afgelopen, zodat uw mensen alleen hoeven in te grijpen als hun aandacht écht vereist is. GAC heeft veelvoorkomende workflows standaard beschikbaar. Hierdoor reduceert u het administratief werk in uw organisatie.

Workflows in de praktijk bij Nathan

Portalen

Ontsluit uw informatie efficiënt met Microsoft SharePoint

Portalen van SharePoint bieden de efficientste en snelste manier om bedrijfsinformatie te ontsluiten. Portalen zijn te benaderen via internet en een webbrowser. U kunt verschillende functionaliteiten bieden voor verschillende gebruikers. Laat thuiswerkende medewerkers bijvoorbeeld inloggen in een medewerkersportaal. Verkopers biedt u een verkoopportaal en klanten een klantportaal. Zo bedient u iedere doelgroep op maat, maar houdt u uw gegevens centraal georganiseerd in Microsoft Dynamics NAV.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlj
Cb13vrijstaand 570X470 Office

Microsoft Office365

Uw digitale werkplek, compleet mét Dynamics NAV

Microsoft investeert miljarden in het faciliteren van Enterprise Services voor het MKB. GAC helpt u om, vanuit deze mogelijkheden de ideale digitale werkplek samen te stellen voor uw organisatie (en klanten). Goed ingerichte processen in Dynamics NAV, gecombineerd met topklasse Mail, Agendabeheer, Online Meetings, Office toepassingen, Documentenmanagement en samenwerking voor een lage prijs per maand.

CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Microsoft SharePoint inzetten voor uw organisatie?

Bent u benieuwd wat SharePoint voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze SharePoint-specialisten staan klaar voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons