GAC Business Solutions
Cb13vrijstaand 570X470 Office (1)

Office 365 maakt groei mogelijk

Benut met maximaal voordeel de mogelijkheden van Office 365, Exchange, SharePoint en Lync. Microsoft heeft grote investeringen gedaan om het MKB te ondersteunen en biedt nu vanuit datacenters in Amsterdam en Dublin serverfuncties aan. Door over te stappen naar deze cloud hoeft u substantieel minder te investeren in hardware, licenties en beheer van mail en agenda (Exchange), samenwerken (SharePoint), communiceren (Lync) en Office. Door zelf ontwikkelde componenten in te zetten zorgt GAC voor een naadloze integratie met Microsoft Dynamics NAV. Wij helpen u met deze diensten besparingen realiseren en adviseren vrijblijvend over de mogelijkheden en voordelen.

Mail en agenda

Exchange en Outlook voor iedereen

Bij een migratie van Exchange en Outlook is het in 90 procent van de gevallen verstandiger om niet te investeren in serverhardware en licenties, maar om generieke maildiensten af te nemen vanuit Microsoft datacenters. U gebruikt dan altijd de laatste versie van Outlook en uw mail en agenda worden met een gegarandeerd goede performance geleverd vanuit Microsoft datacenters. Ook als u geen internetverbinding heeft, kunt u gewoon met Outlook op uw PC blijven werken. GAC ondersteunt u bij migratie en ingebruikname. Daarnaast hebben wij Outlook Apps beschikbaar die een brug slaan tussen Microsoft Dynamics NAV en Outlook.

Cb13vrijstaand 570X470 Dynamicssharepointquickstart
Brandbox vrijstaand(570x470) slimmer werken 2

Verregaand samenwerken

SharePoint brengt ketenpartners en teams samen

GAC biedt met SharePoint Online een voordelige manier om gegevens vanuit Dynamics NAV sites te gebruiken. Daarmee lost u uitdagingen op het gebied van documentbeheer en informatie-uitwisseling met ketenpartners op. Uw medewerkers, projectteams en klanten werken effectiever samen en u biedt een inspirerende werkplek online. Met SharePoint stelt GAC in enkele dagen voor uw bedrijf een portaal samen dat aansluit bij uw focus. Daarbij vullen we de rijke standaardfunctionaliteit van SharePoint aan met eigen SharePoint Apps die u ook kunt gebruiken op uw smartphone of tablet.

Standaardoplossingen voor SharePoint Online van GAC
Documentcentercb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts003

Communiceren

Verenig uw middelen met Lync

Door selectief om te gaan met de middelen die u gebruikt om te communiceren vermindert u de werkdruk. Veel berichten in e-mail zijn overbodig en lenen zich beter voor chat, in andere gevallen kan een telefoongesprek handiger zijn. Microsoft Lync brengt alle communicatiemiddelen samen in één interface zodat u zonder moeite de methode kiest die bij de situatie past. Ook voor organisaties waarin medewerkers op wisselende tijden en vanuit verschillende locaties werken biedt Microsoft Lync de uitkomst. Lync is aantrekkelijk voor het MKB omdat het tegen beheersbare prijzen op abonnementsbasis beschikbaar is. GAC implementeert het binnen enkele dagen. Met Lync stroomlijnt u uw communicatie waardoor uw organisatie direct productiever wordt.

Microsoft Office 365

Maak voordelig gebruik van Word, PowerPoint en Excel

Wist u dat een Office 365 abonnement met afstand de voordeligste manier is om uw huidige Office-licenties te vernieuwen? Met Office 365 kunt u gewoon zonder internet werken op het apparaat van uw keuze. Met één licentie voorziet u maximaal vijf eigen toestellen van Office. Daarnaast biedt Office 365 u Office Online, waarmee u snel bestanden kunt openen en bewerken vanuit SharePoint of OneDrive for Business. GAC biedt u advies over gebruik van de Cloud, mogelijkheden om bestanden op eigen hardware te bewaren, en andere aspecten van Microsoft Office 365 zodat u er maximaal voordeel uit haalt.

Cb13vrijstaand 570X470 Monitorlinks Sales Dashboard
CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Werkt u al met Microsoft Office 365?

Doe u uw voordeel al met Microsoft Office 365? Neem contact op met GAC voor meer informatie en een adviesgesprek over uw mogelijkheden.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons