GAC Business Solutions
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamics

Flexibele bedrijfssoftware

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsmanagementoplossing. Het automatiseert en stroomlijnt primaire bedrijfsprocessen. Microsoft ontwikkelt het ERP-systeem Dynamics NAV in de breedte. Dat levert een complete set functionaliteiten in één geïntegreerd systeem op. GAC vult dit aan met branche-specifieke inrichting voor Productie, Groothandel, Zakelijke Dienstverlening en Kinderopvang. Microsoft Dynamics NAV kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, perfecte integratie en flexibiliteit. 

NEW: Dynamics NAV 2016 Dynamics NAV 2015 in detail

Het GAC platform

De markt verandert snel en is continu in beweging. Dat vraagt veel van de flexibiliteit van uw organisatie en uw mensen. Om daarmee om te gaan wil u altijd en overal bij actuele gegevens kunnen. Het GAC Platform op basis van Microsoft Dynamics NAV voorziet in die behoefte. Met Microsoft Dynamics NAV van GAC:

  • verhoogt u uw productiviteit;
  • beschikt u over een naadloze integratie met andere systemen
  • genereert u eenvoudig visuele weergaven, tabellen en rapporten;
  • maakt u bedrijfsprocessen transparant en efficiënt;
  • werken uw mensen intuïtief
  • laat u uw bedrijf groeien.

 

Gebruiksvriendelijk

De interface van Microsoft Dynamics NAV is vergelijkbaar met die van Microsoft Office. Wie al eens met een product van Microsoft gewerkt heeft, kan snel aan de slag. Dat spaart trainingskosten en verhoogt de snelheid waarmee u de software in uw bedrijf kunt invoeren. GAC zorgt voor training van basisvaardigheden en leidt key-users op. Daarna kunnen uw mensen aan de slag. Of ze nu klantorders van bestelling tot oplevering willen verwerken of gebruik willen maken van de ingebouwde gereedschappen om KPI’s te volgen en automatisch melding te krijgen als actie vereist is. Dynamics NAV maakt het niet alleen mogelijk, maar ook makkelijk.

Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsgebruiksgemak
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamicsnav

Perfect geïntegreerd

De omgeving van Dynamics NAV brengt al uw bedrijfsprocessen samen in één interface. U hoeft niet langer voor verschillende handelingen uit te wijken naar verschillende pakketten om vervolgens te ontdekken dat de gegevens niet synchroon waren. NAV rekent af met synchronisatie en nukkige koppelingen door gegevens op één plaats op te slaan. Onze software werkt soepel samen met andere Microsoft-producten zoals Microsoft Office, Microsoft SQL Server en Microsoft Windows. Word en Excel documenten kunnen gebruik maken van de NAV database om gegevens op te halen. Microsoft Dynamics NAV biedt directe toegang tot up-to-date informatie die u in kunt zetten waar u het nodig heeft.


Meer doen met minder

Meer bereiken met minder is de kern van modern zaken doen. Grote besparingen beginnen met kleine stappen. Daarom reduceert Microsoft Dynamics NAV het aantal muisklikken dat nodig is om uw doel te bereiken. Heeft u vaste processen die dagelijks meermaals herhaald moeten worden? Automatiseer dan de handelingen voor die taak met Microsoft Dynamics NAV. Wij weten dat niet iedere medewerker dezelfde taken uitvoert, daarom passen wij de interface aan de gebruiker aan. Zo heeft iedereen het gereedschap bij de hand dat in zijn taak het meest gebruikt wordt.


Flexibel en effectief

Ieder bedrijf is uniek. Dankzij de modulaire opbouw passen wij Microsoft Dynamics NAV snel aan uw processen aan. Door met standaard modules een unieke oplossing te bouwen bespaart u op kostbaar maatwerk en verzekert u zichzelf van ondersteuning op de lange termijn. Daarnaast verlaagt deze aanpak de implementatietijd aanzienlijk. Wij weten dat uw investering in bedrijfssoftware meer oplevert als uw mensen sneller aan de slag kunnen met de software. Daar houden we bij de implementatie al rekening mee. U krijgt de functionaliteit die u nodig heeft met bewezen oplossingen.

CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Vragen over Microsoft Dynamics NAV voor uw organisatie?

Wilt u meer weten over wat Microsoft Dynamics NAV voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een demo aan of wissel van gedachte met een van onze branche-experts. 

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons