GAC Business Solutions

Microsoft Dynamics NAV 2018

De fundering van uw digitale transformatie

Maak uw bedrijfsprocessen effectiever en verhoog uw veerkracht met Microsoft Dynamics NAV 2018. Deze all-round bedrijfssoftware ondersteunt alle facetten van uw Digitale Transformatie. U stemt Dynamics NAV 2018 kosteneffectief af op de specifieke wensen en eisen van uw organisatie. Integratie met alle zakelijke oplossingen van Microsoft maakt het eenvoudig om verbinding met klanten en partners te leggen, processen te optimaliseren en meer te bereiken.

Dynamics NAV 2018 groeit mee met uw succes.

Cbvrijstaandallround

Allround-oplossing voor organisaties

Microsoft Dynamics NAV 2018 ondersteunt:

  • Financial Management en Accounting
  • Customer Relationship Management
  • Project Management
  • Supply Chain Management
  • Sales, Marketing en Service Management
  • Manufacturing Solutions
  • Human Resource Management
  • En nog veel meer...

Personaliseer Dynamics NAV 2018

Geef medewerkers de ruimte

Reken af met maatwerk door te kiezen voor Microsoft Dynamics NAV 2018. Met de nieuw ingebouwde personalisatie-tooling past u de software aan uw wensen en eisen aan. Daarbij behoudt u de mogelijkheid om altijd up-to-date te blijven. Geef mensen meer tijd voor serieuze taken door routinewerk te automatiseren met slimme workflows. Versoepel werkzaamheden met rolgebaseerde schermen. Verhoog het overzicht door KPI’s direct in beeld te brengen. Dynamics NAV 2018 geeft uw mensen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen.

Cbachtergrondfotopersonaliseer
Cbvrijstaandvolledigeintegratie

Volledige integratie van uw zakelijke oplossingen

Versterk de verbinding met uw Klanten

Met Dynamics NAV 2018 zet Microsoft de volgende stap naar volledige integratie van zakelijke oplossingen. Verbeter uw klantinteracties dankzij integratie van uw bedrijfsgegevens in Dynamics NAV met klantgegevens in Dynamics CRM. Door slimme inzet van PowerApps en workflows ziet u snel wie er contact zoekt en wat u voor ze kan betekenen. Ontdek nieuwe kansen op basis van uw gegevens en versterk de samenwerking binnen uw teams. Met de kracht van Dynamics NAV 2018 werkt u effectiever en kunt u meer voor uw klanten betekenen.

Haal meer uit Microsoft Dynamics NAV 2018 met:

Microsoft Flow

Automatiseer zelf routinetaken met deze eenvoudige workflow editor.

Power BI

Haal meer uit uw gegevens met diepgaande, interactieve analyses.

Cognitive Services

Gebruik kunstmatige intelligentie om uw gegevens te optimaliseren.

Cbachtergrondfotowerkeffectiever

Werk effectiever met Dynamics NAV 2018

Optimaliseer processen en operatie

Met Microsoft Dynamics NAV 2018 werkt u effectiever. Slimme nieuw features - gebouwd op basis van klantfeedback - optimaliseren processen en operatie. Gebruik hulpmiddelen zoals een previewfunctie op rapportages om snel informatie uit Dynamics NAV 2018 te halen. Analyse van bedrijfsgegevens is essentieel om gefundeerde beslissingen te nemen. Kiest u voor uitgebreide interactieve analyses met Power BI? Of gebruikt u liever de complete integratie met Excel om uw cijfers te bestuderen? Met Dynamics NAV 2018 is de keuze aan u.

pijler model

Speel slim in op de veranderende markt

Transformeer uw producten en diensten

Verandering is de enige constante op de markt. Speel daar slim op in door uw producten en diensten te transformeren. Dynamics NAV 2018 biedt compleet nieuwe mogelijkheden om kansen te ontdekken. Microsoft Cognitive Services biedt de kracht van kunstmatige intelligentie om uw gegevens te analyseren en optimaliseren. Daarmee maakt u onder meer producten beter vindbaar en versterkt u uw e-commerce oplossing. Automatiseer routinewerk en win zo tijd en ruimte om creatieve en ambitieuze plannen te verwezenlijken.

16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Microsoft Dynamics NAV 2018 groeit mee met uw succes

Zoekt u een oplossing die met uw succes mee kan groeien? Microsoft Dynamics NAV 2018 integreert alle gereedschappen die een moderne organisatie nodig heeft en voegt daar praktische uitbreidingen aan toe. Bent uw benieuwd hoe u met behulp van Microsoft Dynamics NAV 2018 digitaal kunt transformeren? Neem contact op met GAC en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons