GAC Business Solutions

Microsoft Dynamics NAV 2017

Slimmer en productiever werken

Met Dynamics NAV 2017 tilt Microsoft de meest gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware naar een hoger niveau. U krijgt het gemak van standaard software. Power Apps zorgen dat het naar uw wensen aan te passen is. Integratie met Dynamics CMS en CMS Online geeft u een scherper klantbeeld. En de integratie met Power BI geeft u krachtig gereedschap om bedrijfsgegevens te vertalen naar visie en strategie. Of u nu een Slimme Organisatie heeft, of de overstap naar Smart Industry zet, Microsoft Dynamics 2017 geeft u zekerheid en grip.

CB13Vrijstaand(570x470)ketenintegratieWit

Microsoft Dynamics NAV 2017 helpt u:

  • Slimmer werken via Microsoft Office 365;
  • Klantfocus vergroten door integratie met Dynamics CRM en CRM Online;
  • Uw financiële gegevens beter benutten;
  • Productiever werken in gebruiksvriendelijke omgeving;
  • Geïntegreerd automatiseren op basis van E-everything;
  • Inzicht verkrijgen en samenwerken via Power BI;
  • Snel workflows maken met Microsoft Flow;
  • Eigen Power Apps ontwikkelen;

Slimmer Werken

Volledige integratie met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 en Dynamics NAV 2017 zijn volledig met elkaar te integreren. U kunt al uw werkzaamheden uitvoeren vanuit Office 365 applicaties. U controleert, analyseert en deelt gegevens zonder van werkomgeving te wisselen. Maak bijvoorbeeld direct vanuit Microsoft Outlook een offerte op basis van gegevens uit Dynamics NAV 2017 en Dynamics CRM. In Word maakt u moeiteloos aanpassingen aan de lay-out van offertes en brieven. Dankzij de volledige integratie van Office 365 met Dynamics NAV 2017 spaart u tijd en kunt u de klant beter van dienst zijn.

Brandbox vrijstaand(570x470) surface Power BI Marketing Finance
Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceoffice

Meer klantfocus

Koppel Dynamics CRM aan Dynamics NAV 2017

Haal meer uit Dynamics CRM met Dynamics NAV 2017. De twee toepassingen zijn dichter bij elkaar gebracht dan ooit. U integreert met gemak informatie in Dynamics NAV 2017 met die in Dynamics CRM en Dynamics CRM Online. Gegevens worden gesynchroniseerd en zijn up-to-date. U kunt prijzen en producten bijhouden in Dynamics CRM en vanaf hier prijslijsten maken in Dynamics NAV 2017. Verbeteringen aan het Sales en Relationship Management rollencentrum laten u ook mobiel meer doen met uw CRM-systeem. Integratie met Microsoft Office 365 helpt u telefoongespreken en e-mails eenvoudig aan klantdossiers toevoegen.

Dynamics NAV 2017: uitgebreider, beter, sneller

Financiele uitbreidingen

Maak zelf aangepaste rapportages en krijg snel inzicht in de financiële gegevens van uw organisatie.

Verbetering Jobs

Vereenvoudig projectmanagement en haal details naar voren met de vernieuwde opzet van Jobs.

Optimale gebruikservaring

Dynamics NAV 2017 verhoogt uw productiviteit door verdere optimalisatie van de gebruikservaring.

E-everything

Microsoft Dynamics NAV 2017 vormt de verbindende factor in uw organisatie door volledige digitalisering te faciliteren. E-everything maakt maximale automatische registratie en ondersteuning van uw processen mogelijk. Zet ingebouwde Optical Character Recognition (OCR) in om debet- en creditprocessen volledig te automatiseren. Biedt klanten direct toegang naar digitale betaalwijzen van banken, creditcard providers en PayPal. Verzeker u van volledige controle op uw goederenstromen. E-everything integreert gegevens uit inkooporders, huidige voorraadstatus, verwachte verkoop en RMA-stromen. U maak alomvattende analyses, gebruikt real-time prognoses en heeft altijd actuele voorraadinformatie beschikbaar.

CB Standaard Content Onze Mensen 360X239
16-006 CB Actueel PowerBITablet (750x562)B

Power BI

Power BI is naadloos te combineren met Microsoft Dynamics NAV 2017. U gebruikt de intuïtieve interface van Power BI om inzichtelijke grafieken en rapportages te maken. Gegevens voor die inzichten haalt u direct uit Dynamics NAV 2017, Dynamics CRM en andere bronnen. De kracht van Power BI zit niet alleen in de overzichtelijke interface, maar ook in het gemak waarmee u inzichten deelt. U zet uw rapportages eenvoudig door naar collega’s die op hun beurt zelf ook dieper in de gegevens kunnen duiken. De combinatie Power BI en Microsoft Dynamics 2017 biedt ongekende nieuwe mogelijkheden om overzichtelijke KPI’s en interactieve rapportages te maken.

Dynamics NAV 2017

Bedrijfssoftware die op uw manier werkt

PowerApps
PowerApps helpen u repeterende taken eenvoudig uit te voeren en bieden snel toegang tot veelgebruikte functies.  Ontwikkel zelf eenvoudige ondersteunende apps of gebruik AppSource om applicaties van derden te benutten.

Microsoft Flow
Met Flow maakt u workflows zelf snel aan. Flow is onderdeel van de PowerApps omgeving. Het helpt u om op basis van taken en mutaties automatisch berichten te genereren aan verantwoordelijke gebruikers.

CB1 Achtergrond Foto 862X572 Microsoft
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Bereik meer met Microsoft Dynamics NAV 2017

Wilt u slim innoveren? Microsoft Dynamics NAV 2017 biedt de basis. Kies voor het gemak van standaardsoftware in combinatie met de vrijheid van Power Apps. Benieuwd hoe uw organisatie daar voordeel mee kan doen? Neem vandaag contact op. Wij laten het graag zien.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons