GAC Business Solutions

Dynamics 365 Business Central

Bent u klaar voor een productiviteits-boost?

Wij zijn ervan overtuigd dat continu, slim veranderen noodzakelijk is om succesvol te blijven. Microsoft Dynamics 365 ondersteunt de digitale transformatie van ondernemingen en helpt ze flexibel blijven. Het werkt op basis van het One Microsoft principe. U krijgt robuuste business-tooling die u naar behoefte aanvult met (cloud-)diensten. Dankzij deze flexibele opbouw kunt u werken zoals u dat wilt, zonder in te boeten op onderhouds- en updatevoordelen. U krijgt speelruimte om meer te halen uit uw beproefde manier van werken, om compleet nieuwe markten te betreden en om andere manieren van werken te ontdekken. U kiest de doelstelling, Microsoft Dynamics 365 zorgt voor de productiviteits-boost.

CB13Vrijstaand(570x470)ketenintegratieWit

Dynamics 365 in één oogopslag

 

  • CRM en ERP in één krachtige, schaalbare omgeving;
  • Integratie met Office 365 maakt (samen-)werken productiever;
  • Pas Dynamics 365 eenvoudig aan op uw organisatie met Power Apps;
  • Meer inzicht en voorspellend vermogen met Power BI en Cortana;
  • Krachtige tooling om meer uit uw gegevens te halen;
  • Gebouwd op het One Microsoft principe;
  • Een continu groeiend aanbod zakelijke apps via Microsoft AppSource.

CRM en ERP in één omgeving

Hoe goed kent u uw klanten en leveranciers? Het bestaansrecht van een organisatie hangt af van samenwerking in de keten en uitstekende klantrelaties. Dat maakt Customer Relationship Management (CRM) onmisbaar. Daarom heeft Microsoft Dynamics CRM en Dynamics NAV samengevoegd binnen Dynamics 365. Dankzij deze integratie kunt u meer informatie dan ooit uit uw gegevens halen. Uw mensen kunnen eenvoudig klantgegevens, verkoopgegevens en andere data benutten om direct op kansen in te spelen. 

Brandbox vrijstaand(570x470) surface Power BI Marketing Finance
Satya Nadella CEO Microsoft

“Microsoft Dynamics 365
is een grote stap voorwaarts"

 

"We geven zakelijke gebruikers krachtige tools om diepere inzichten en meer informatie te halen uit de applicaties waarmee ze werken; van field services, sales en finance tot stuurinformatie. De mogelijkheden die we nu bieden zijn niet alleen een droom van onze industrie, maar ook van mij persoonlijk. Toen Microsoft in 2000 Great Plains overnam, gaf ik leiding aan deze groep. De diensten voor onze klanten en partners waar wij toen van droomden, zijn nu mogelijk geworden. Dit is te danken aan de wijdverspreide opname van de cloud, de onstuimige groei van gegevens, devices en sensoren en van flexibele ontwikkelomgevingen.”

Satya Nadella, CEO Microsoft

Office 365 brengt mensen en gegevens bij elkaar

Microsoft Office 365 is meer dan een manier om met Word, Excel en PowerPoint te werken. Het is een gereedschap om mensen samen te brengen en ze te laten werken met gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Office 365 helpt teams contact houden, bestanden delen en informatie zoeken. Het verhoogt de productiviteit door mensen bij elkaar te brengen. Uw ketenpartners en klanten kunnen zowel tijdelijk als permanent toegang krijgt tot gegevens. Dat maakt het eenvoudig om actuele informatie over prijs- en levertijd te geven, om technische tekeningen te beheren en bewerken en om snel overzicht te krijgen van afspraken en overleggen. Office 365 brengt al uw informatie bij elkaar en geeft u zowel controle als overzicht.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceoffice
Cursus gridblok elearning

Vereenvoudig uw werk met Power Apps

Geen enkele organisatie werkt hetzelfde. Met Power Apps past u Microsoft Dynamics 365 aan uw manier van werken aan. U bouwt snel en eenvoudig apps voor het web en voor laptop, tablet of telefoon. Voor het maken van apps met Power Apps is geen kennis van coderen vereist. U kunt op basis van een sjabloon beginnen en vervolgens naar wens gegevens uit onder meer Excel, SharePoint en Dynamics 365 koppelen. Power Apps biedt zeer laagdrempelige toegang tot alle functies van uw devices zoals de camera, en GPS. Of u nu ter plekke een voorcalculatie wilt maken, snel bestellingen gaat opnemen of op basis van barcodes onderhoudsstatus wilt controleren, met Power Apps realiseert u de functionaliteit die uw organisatie vereist. Vanzelfsprekend kunnen Power Apps direct binnen en buiten uw organisatie gedeeld worden. 

Meer inzicht met Power BI en Cortana

U durft te dromen, Microsoft maakt gereedschap om ze waar te maken. Alle gegevens in Dynamics 365 kunnen met Power BI en Cortana doorzocht worden. U krijgt ijzersterke analytische functionaliteit waarmee u niet alleen uw eigen bedrijfsgegevens doorlicht, maar ook die van derden. Cortana Intelligence denkt met u mee en kan bijvoorbeeld uw salesmensen cross-selling suggesties geven. Power BI laat u in real-time prestaties tegen verwachtingen uitzetten om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Via Internet of Things (IoT) wordt het steeds logischer om informatie over ieder product in uw inventaris, iedere machine en iedere andere schakel in de keten op te slaan. Power BI en Cortana zorgen dat u met Microsoft Dynamics 365 die gegevens kunt benutten om slimmer op de markt in te spelen en meer resultaat te boeken.

16-006 CB Actueel PowerBITablet (750x562)B
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Klaar voor groei? Kies voor Microsoft Dynamics 365

Wie kiest voor Microsoft Dynamics 365, kiest voor groei. U krijgt een productiviteitsbooster waarmee u bestaande processen versnelt. Via Power BI en Cortana doet u nieuwe inzichten op, ziet u kansen en blijft u de concurrentie voor. Maak de uitvoer van uw taken eenvoudiger met Power Apps en geniet van de oneindige schaalbaarheid via Microsoft AppSource. Wilt u weten wat GAC met Dynamics 365 bij u kan bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons