GAC Business Solutions

Mailplus Connector Dynamics CRM

Genereer meer leads met de Mailplus connector voor Dynamics CRM Online

Gebruikt u Dynamics CRM en verzendt u al e-mailnieuwsbrieven of serviceberichten met Mailplus of overweegt u om dit te gaan doen? Met de unieke MailPlus connector van GAC Business Solutions beschikt uw Microsoft Dynamics CRM omgeving over een naadloze integratie met de e-mail marketingoplossing MailPlus. De connector synchroniseert moeiteloos gegevens. Hiermee beschikt u over oneindig veel mogelijkheden om in te spelen op de reis die uw prospects en klanten afleggen naar de aanschaf van uw producten en diensten. Omdat u realtime beschikt over actuele contactgegevens reduceert u de kans op fouten en bespaart u tijd.

Cb13vrijstaand 570X470 Scherm Mailplus

Hoe werkt de CRM Mailplus Connector?

Snellere marketing, betere resultaten

Marketeers willen verschillende doelgroepen voorzien van de juiste content op het juiste moment. De Mailplus Connector voor Microsoft Dynamics CRM zorgt ervoor dat u in staat bent om snel, effectief en foutloos marketinglijsten van Microsoft Dynamics CRM over te zetten naar Mailplus. Daarnaast kunt u met de Mailplus Connector voor Microsoft Dynamics CRM vanuit de contactpersoonskaart direct vooropgezette e-mailers versturen.

Gerichte marketingboodschappen

Met de Mailplus Connector synchroniseert u gegevens uit uw Microsoft Dynamics CRM omgeving real-time met MailPlus. U profiteert op een eenvoudige manier van de kracht van uw Dynamics CRM applicatie en de executiepower van MailPlus. Met de connector gebruikt u de meest uiteenlopende informatie uit uw systeem om doelgroepen te voorzien van gerichte marketingboodschappen. Het bewerkelijke proces rondom het exporteren en importeren van Excel-sheets met prospectgegevens is verleden tijd.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlh
Cb13vrijstaand 570X470 Monitorlinks Klantenlijst

Haal marketinginformatie terug naar Dynamics CRM

De connector haalt responsdata van een mailing, zoals ‘bounces en clicks’, op uit MailPlus en plaatst het in Dynamics CRM. Verkopers, accountmanagers en marketeers zien zo in één oogopslag op contactpersoon-niveau welke interactie er is geweest naar aanleiding van een emailshot en kunnen hier direct op inspelen. In Dynamics CRM gebruikt u deze feedback direct als nieuw segmentatiecriterium. Daarmee stelt u eenvoudig lijsten samen van inschrijvingen voor een seminar of van prospects die geklikt hebben op bepaalde links in een mailer. Ook activeert u zo automatische follow-up activiteiten waardoor u inzicht krijgt in de customer journey van uw prospects en klanten. De mogelijkheden voor het terug laten lopen voor informatie in uw database zijn eindeloos. De consultants van GAC gaan graag met u in gesprek om de beste oplossing voor uw marketinguitdagingen te bespreken.

Automatische campagnes & profielverrijking

Door de koppeling tussen Microsoft Dynamics CRM en MailPlus is het mogelijk om direct mailers te versturen vanuit Dynamics CRM. Denk aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten of prospects die iets hebben gedownload. De mailers die in Mailplus zijn opgesteld en klaar staan voor persoonlijke verzending worden eenvoudig vanuit de contactkaart in Dynamics CRM met de juiste triggers (workflow) vanuit Microsoft Dynamics CRM aangestuurd. Informeer ook naar de mogelijkheden om data in Microsoft Dynamics CRM visueel weer te geven middels dashboards in Microsoft PowerBI.

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoprechts BI Dashboard2
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlf

Technische informatie

De connector is geschikt voor Microsoft Dynamics CRM Online (versie 8) en maakt gebruik van de REST API van MailPlus. De connector is ontwikkeld door GAC Business Solutions, gecertificeerd Microsoft-partner en partner van MailPlus. Gebruikt u een oudere Microsoft Dynamics CRM? Neem dan contact op met een van onze consultants voor meer informatie voor de mogelijkheden voor uw organisatie. GAC is de enige Microsoft Dynamics CRM partner die deze koppeling aanbiedt op basis van de REST API.

MailPlus

MailPlus is gestart in 2004 en is één van de meest gebruikte, professionele e-mail marketingapplicaties in Nederland voor het midden en topsegment (2500+ klanten). Het product is van Nederlandse bodem, wordt door een groot team van 25 toegewijde medewerkers ontwikkeld en door inmiddels 130+ service partners gedistribueerd. De filosofie achter MailPlus is dat het product compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. MailPlus heeft het doel om online marketing voor elke organisatie mogelijk te maken.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfacemailplus
image

GAC MailPlus Connector Voordelen

Setup maximaal 2 dagen bij een standaard mapping

Relatiebeheer (CRM)

Uitschrijvingen automatisch uitsluiten 

Automatische bounce-notificatie en afhandeling via CRM weergaven

Instant synchronisatie

Verhoog de ‘hitratio’ door gesynchroniseerde velden in MailPlus met Microsoft Dynamics CRM. Bij veranderingen in Microsoft Dynamics CRM verandert automatisch de veld-informatie in Mailplus. Hierdoor beschikt u altijd over een up-to-date database met de meest recente prospectinformatie.

 

image

GAC MailPlus Connector Versies

De GAC MailPlus Connector is verkrijgbaar in een tweetal varianten. 

  Express Versie 1.1   Enterprise Versie 1.1
  Setup maximaal 2 dagen   Op aanvraag
       
Initiële quickstart setup Vinkje3   Vinkje3
       
Opt-in/opt-out Vinkje3   Vinkje3
       
Bounce afhandeling Vinkje3   Vinkje3
       
Mailer Business Intelligence in CRM Vinkje3   Vinkje3
       
Rolgebaseerde segmentsynchronisatie Vinkje3   Vinkje3
       
Instant synchronisatie Vinkje3   Vinkje3
       
Maatwerk variabelen     Vinkje3
       
Marketing dashboard     Vinkje3
       
(Volgende release) Campaign Triggers     Vinkje3
       
       
cb contact mailplus-invertedleft

Marketeers, Let's connect!

Wil je meer weten over wat e-mailmarketing en marketing automation kan betekenen voor je organsiatie? Neem dan contact op met een van onze marketingspecialisten, of vraag een gratis demonstratie aan. Abonneer je op onze webcasts of volg onze webinars. Wij sparren graag met je!

Xavier Dusee | GAC Marketing Solutions

"Stop Interrupting, Start Engaging!"

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons