GAC Business Solutions

Dynamics NAV in de cloud

Azure als platform voor de toekomst

Omdat wij een Microsoft-partner zijn, bouwen we op de nieuwste technologieën van één van de grootste softwarebedrijven in de wereld. Dat betekent dat we klaar zijn voor de toekomst. Zo ondersteunen we Microsoft Dynamics NAV in de cloud op Microsoft's cloudinfrastructuur Azure.

Direct naar de online aanbiedingen
Brandbox Vrijstaand 570X470 Tradeonline
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvll

Uw software groeit mee

Software op basis van hosting biedt een nieuwe keuze die sterk afwijkt van de traditionele manier om bedrijfskritische informatie te beheren. Zo bent u niet langer gebonden aan investeringen in hardware en software op locatie, maar krijgt u beschikking over een volwaardig ERP-pakket waar u maar wilt. Werken met de cloud verlaagt de kosten voor een implementatie. U sluit aan op een bestaand systeem en hoeft geen grote investeringen in hardware te doen. Onderhoud hoeft praktisch niet meer op eigen locatie en is onderdeel van de vaste kosten. Door bedrijfssoftware als dienst af te nemen, kan uw software meegroeien met uw bedrijf. Dankzij Azure kunnen wij nieuwe opties bieden om software schaalbaar in te zetten. Neemt uw behoefte aan grip toe? Dan breiden wij het aanbod uit. 

Overal toegang

Door te werken met Navision in de cloud via Azure krijgt u op veilige en eenvoudige wijze overal toegang tot uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een computer en een internetverbinding. Dankzij de cloud kiest u zelf met welk apparaat u wilt werken, of dat nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is. Mobiele toegang werkt eenvoudig en soepel, daar is bedrijfssoftware op basis van Azure op berekend. Groeit u sneller dan verwacht, of werkt u op verschillende locaties? Dan neemt u Navision in de cloud makkelijker mee dan een traditionele oplossing. 

Meer over Online ERP Software
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiesdvlj
Brandbox vrijstaand(570x470) surface Power BI Marketing Finance

Microsoft Dynamics NAV & Office365

Interactieve demonstratie (3 min)

Of u nu producten maakt, diensten verkoopt, of handelswaar distribueert, het succes van uw onderneming steunt op uw werknemers en de hulpmiddelen die u hen biedt om hun taken zo efficiënt mogelijk te uit te voeren. In deze interactieve demo’s ziet u een paar voorbeelden van hoe een bedrijfsoplossing van Microsoft helpt om veel voorkomende taken en processen eenvoudiger te maken. Neem daarna contact met ons op indien u verder wil weten hoe Microsoft Dynamics NAV uw gehele bedrijfsvoering kan verbinden en stroomlijnen.
Start interactieve demonstratie
16-052 CB9 Contact(1180x454)D

Meer weten over cloudsoftware?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Azure of software in de cloud? Neem contact op en maak een afspraak om van gedachte te wisselen met één van onze branche-experts.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons