GAC Business Solutions
  • Gaczomeractiebrandbox

    Dynamics 365 Zomeractie

    Ervaar de kracht van Dynamics 365 CRM

    Tevreden klanten zijn het bestaansrecht van iedere onderneming. Microsoft Dynamics 365 CRM helpt u meer uit relatiebeheer halen. U kunt efficiënter werken, krijgt ruimte om de omzet te vergroten en - boven alles - uw klanten ervaren keer op keer een op hen afgestemde samenwerking.

Reageer voor 1 september 2018 en:

Een GAC consultant helpt u in 5 dagen op weg

U betaalt het eerste half jaar alleen de eenmalige implementatiekosten, verspreid over zes maanden

U krijgt een half jaar het instap-pack van 5 userlicenties gratis

Gaczomeractierelatiebeheer

Til relatiebeheer naar een hoger niveau

Vertrouw op Microsoft Dynamics 365 CRM

Zaken doen draait om vertrouwen: partnerships opbouwen door gezamenlijk tot een goed resultaat te komen. CRM ondersteunt dit. Van alle beschikbare tools heeft het de grootste weerslag op het verkoopproces. Het helpt verse leads genereren en maakt bestaande relaties bestendiger. Microsoft Dynamics 365 CRM tilt relatiebeheer naar een hoger niveau. Uw gegevens komen samen en versterken elkaar. De toegang tot CRM wordt laagdrempeliger en gegevens zijn altijd en overal beschikbaar. 

Gaczomeractiesalesapp

Dynamics 365 CRM Sales App

Altijd rekenen op actuele informatie

Met welke stappen komt de deal het snelste rond? De Dynamics 365 CRM Sales App begeleidt het verkoopproces en helpt de juiste koers plannen. Uw mensen kunnen rekenen op actuele informatie, waar ze ook zijn. Op basis van klantgegevens doet Dynamics 365 CRM actiesuggesties. De Sales App integreert met Office 365. Dit maakt het eenvoudig om gegevens uit Sharepoint en Excel mee te nemen in het verkoopproces. De impact van CRM op Sales is niet te overschatten: uw mensen werken effectiever, uw klanten zijn tevreden en uw backoffice houdt overzicht.

Integratie met Power BI

Haal meer uit uw gegevens

Hoe grilliger de vraag, hoe groter de behoefte aan voorspelbaarheid. Dynamics 365 CRM brengt gedrag, omstandigheden en verwachtingen van klanten in beeld. Dat legt de basis om toekomstig gedrag te voorspellen. Door CRM te koppelen aan Power BI komt een zo breed mogelijk scala aan informatie samen. Power BI helpt u uw weg vinden in de gegevens, hoe complex uw vraag ook is. Door inzichten op te doen met Power BI krijgt u een cruciaal concurrentievoordeel. Hoe grondiger uw voorbereiding, hoe sneller u op onverwachte wendingen in kunt spelen. 

Gaczomeractieintegratiepowerbi
Gaczomeractiemsinterface

Microsoft interface

Eenvoud geeft grip op inhoud

Dynamics 365 CRM is krachtiger dan ooit omdat er meer gegevens in samen kunnen komen. De elegante interface van Microsoft houdt het overzichtelijk. Wie met Office 365 werkt, kan snel van start met Dynamics 365 CRM. De oplossing denkt met u mee. U verzamelt niet alleen gegevens, maar gebruikt ze om klantinteracties te versoepelen, marktsegmenten te analyseren en uw topklanten de aandacht te geven die ze verdienen. 

CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Benieuwd naar de mogelijkheden met Dynamics CRM?

De zomeractie is inmiddels afgelopen, ben je desondanks benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact op met GAC voor meer informatie en een adviesgesprek over uw mogelijkheden.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons