GAC Business Solutions
  • Cbbrandboxexpensemanagement

    Expense Management

    Eenvoudige kostenafhandeling onderweg

    Met Expense Management voor Microsoft Dynamics NAV stroomlijnt u de registratie en verwerking van onkostendeclaraties en/of kilometerregistraties via uw smartphone, een webbrowser en Microsoft Dynamics NAV.

Expense Management in één oogopslag

Expense Management

Bekijk de uitlegvideo en ontdek welke voordelen Expense Management heeft voor uw organisatie. We laten zien hoe onkostendeclaraties, creditcardafschriften en ritregistraties worden vereenvoudigd met behulp van deze slimme tool. 

Bekijk wat Expense Management kan betekenen voor uw organisatie
Cbbetalingsbewijzenonderweg

Direct declaraties indienen


Zakenreizigers hoeven niet langer terug naar het kantoor om hun onkostendeclaraties en ritregistraties in te dienen. Ze kunnen alles wat hiermee te maken heeft onderweg doen met Continia Expense Management.

Door de Expense Management app kunnen reizigers hun kosten rapportering onderweg doen in slechts enkele stappen: ze nemen een foto van de bon, vullen de vereiste velden in en verzenden het direct naar de boekhouding. Kilometerregistraties worden op dezelfde manier verwerkt.

Alle velden zijn configureerbaar in Microsoft Dynamics NAV en zichtbaar in de app. Zodra een onkostendeclaratie is verzonden door een werknemer zijn alle digitale betalingsbewijzen direct zichtbaar in Microsoft Dynamics NAV.

Cbcreditcardmatching

Automatische creditcard
matching


Continia Expense Management staat u toe om de creditcard uitgaven van uw werknemers direct in Microsoft Dynamics NAV te importeren en automatisch de individuele uitgaven te koppelen aan een geregistreerd betalingsbewijs.

Zodra het matchen van transacties en onkostendeclaraties is gedaan, zal financiën een volledig overzicht hebben van de transacties die mogelijke documentatie missen van de werknemers.

 

Direct toegang tot documentatie


Continia Expense Management zal de activiteiten verzamelen en deze versturen naar Microsoft Dynamics NAV. Dit geeft u een compleet realtime overzicht van kosten voor het bedrijf, direct in Microsoft Dynamics NAV.

Deze activiteiten, zoals boekingen en reiskosten kunnen net zoals alle andere zaken direct worden verwerkt in Microsoft Dynamics NAV.

Gaczomeractieintegratiepowerbi
Cbvrijstaandgoedkeuringsworkflowiedereen4

Goedkeuringsworkflow voor
iedereen


Het goedkeuren van kosten en ritregistraties kan direct in Microsoft Dynamics NAV of online worden gedaan door gebruik te maken van een webbrowser. Goedkeurders kunnen de onkostendeclaraties en ritregistraties op het scherm zien en goedkeuren, weigeren, in de wacht zetten of doorsturen. Er kunnen ook makkelijk opmerkingen aan worden toegevoegd.

Met Continia Web Approval Portal kunnen alle werknemers zonder directe toegang tot Microsoft Dynamics NAV gebruik maken van dezelfde mogelijkheden om kosten en andere documenten goed te keuren. Het maakt niet uit waar de werknemer zich bevindt, er is slechts internettoegang nodig om documenten te kunnen opvragen en te kunnen goedkeuren.

CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Meer weten over Expense Management?

Neem contact op met GAC voor meer informatie over de mogelijkheden van Expense Management voor uw organisatie. We nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons