GAC Business Solutions
  • microsoft productiviteitsplatform

    Microsoft Software

    Optimaal rendement met One Microsoft

    Met Microsoft software verhoogt u uw ROI en verlaagt u de kosten. GAC behoort bij de grootste Microsoft Business Solutions Partners in Nederland. Onze branchespecifieke businessoplossingen voor zakelijke dienstverlening, productie, groothandel en kinderopvang zijn gebouwd op verschillende producten van Microsoft. Centraal bij onze implementatie staat de belofte ‘Growing Together’. Die maken we waar met behulp van Dynamics 365 NAV, CRM, Office 365, Power BI, SharePoint en Azure.

Dynamics 365 NAV

De basis van het GAC platform

Microsoft Dynamics NAV is de basis van het GAC platform. Dit ERP-systeem slaat uw gegevens centraal op. Via taakgerichte workflows kunnen uw medewerkers gericht bedrijfsinformatie ophalen. Of dat nu de actuele prijzen en kortingen voor producten, de resultaten van het laatste half jaar of de verkoopprognoses voor de lange termijn zijn. Dynamics NAV is flexibel en dankzij de gespecialiseerde modules van GAC snel te implementeren op een op uw organisatie afgestemde manier.

Meer over Dynamics NAV
Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamics
14 095 GAC CORP MS Azure Visualb

Cloud en Azure

Bedrijfssoftware als dienst

Via het ontwikkelplatform Azure ondersteunen we ook Navision in de cloud. U koopt niet langer hard- en software, maar huurt uw bedrijfssoftware als dienst. Dat betekent dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Bij behoefte aan meer capaciteit groeit de software eenvoudig met u mee. Omdat Azure gebruik maakt van de nieuwste technieken heeft u via internet altijd en overal veilig toegang tot uw gegevens, met welk apparaat u maar wenst.

Meer over Navision in de cloud

Microsoft Office 365 & SharePoint

Samenwerking en documentbeheer

Met Microsoft Office & SharePoint beheert u efficiënt uw documenten en stimuleert u gelijktijdig samenwerking binnen uw organisatie. Het documentbeheer in SharePoint verzekert u dat u altijd met de laatste versie van een document werkt. Dankzij geïntegreerde zoekmogelijkheden zijn gegevens eenvoudig terug te vinden. Medewerkers kunnen eenvoudiger het verloop van opdrachten, van eerste aanvraag tot oplevering, inzien en krijgen de gereedschappen om makkelijker gegevens met elkaar te delen.

Cb13vrijstaand 570X470 Corpsharepoint
Brandbox Vrijstaand 570X470 Windows 8 Apps

Productiviteit Apps

Overal & altijd toegang tot data

Via Productiviteit Apps kunnen uw mensen vanaf het bureaublad van hun pc, tablet of smartphone direct werken met de gegevens uit Dynamics NAV. Uw mensen kunnen met het apparaat van hun keuze werken en uw software is overal veilig te bereiken. Door alleen voor de gebruiker relevante Apps te installeren houdt die gebruiker overzicht.

Meer over Windows 8 apps van GAC
CB9 Contact 1180X454 Dvlcontact (1)

Meer weten over Microsoft?

Wilt u meer weten over de producten & diensten van GAC op basis van Microsoft technologie? Van gedachten wisselen met onze branche-experts? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons