GAC Business Solutions
  • Branndbox GAC Innovation

    Microsoft Dynamics NAV 2016

    Mobile & cloud

    Microsoft Dynamics NAV 2016 is ontwikkeld op basis van gebruikersfeedback. De nieuwste versie van Microsoft's bedrijfssoftware sluit daarom nog beter aan bij uw dagelijks gebruik. Dynamics NAV 2016 biedt een geoptimaliseerde interface en uitgebreide personalisatie-opties. Daarnaast is het gemaakt voor een mobile first, cloud first wereld. Bekijk wat Microsoft Dynamics NAV 2016 bedrijfssoftware voor uw organisatie kan doen.

crm-nav

Koppel Dynamics NAV aan Microsoft CRM

Altijd de meest recente informatie in beeld

Slaat u de gegevens over contactpersonen en klanten op in Dynamics NAV of in uw CRM? Of staan in beide systemen gegevens? Weet u waar de laatste informatie over bestelvolumes van klanten staat? Microsoft Dynamics NAV 2016 koppelt de informatie van Dynamics CRM aan die in Dynamics NAV 2016. Bij het samenstellen van mailinglijsten kan uw marketing- of salesafdeling alle gegevens inzien en gebruiken zonder dat synchronisatie nodig is. Gegevens worden op de gewenste locatie recent gehouden, en zijn binnen beide omgevingen beschikbaar. Dat scheelt tijd bij het verzamelen van relevante data en voorkomt fouten. 

Dynamics NAV 2016 werkt zoals u dat wilt

Inzicht aangepast aan uw wensen

Dynamics NAV 2016 is standaard ingericht om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij uw manier van werken. Daar waar specifieke informatie gewenst is, zet u de bedrijfssoftware eenvoudig naar uw hand. Heeft u meer informatie op uw basisscherm nodig? Schakel dan extra factboxen in. Is juist meer overzicht gewenst? Dan schakelt u factboxen uit. Microsoft Dynamics NAV 2016 geeft u daarnaatst de mogelijkheid om in te stellen onder welke omstandigheden alarmeringen openstaande acties gegeven worden. Op basis van relevante gegevens krijgt u direct een visuele indicatie dat openstaande taken een hoge of kritieke prioriteit hebben, Dat geeft u meer overzicht op de workflows en processen binnen uw organisatie.

NAv-2016-tiles
Veelgevraagde nieuwe features in Microsoft Dynamics NAV 2016

Zoeken binnen filter

Zoekt u binnen een tabel de klant met ‘abc’ in zijn naam, of een getal dat begint met ‘123’? De nieuwe zoekfunctie van Dynamics NAV 2016 laat u direct binnen gefilterde resultaten zoeken. Dat maakt het eenvoudig om in te zoomen op het detail dat u nodig heeft. 

Eén database voor alle vestigingen

Bestaat uw bedrijf formeel uit verschillende ondernemingen met eigen lokale implementaties van Dynamics NAV? Dan kunt u met Microsoft Dynamics NAV 2016 de verschillende vestigingen beheren vanuit één database. U bespaart daarmee op kosten en onderhoud. 

Cb13vrijstaand 570X470 Office

Eenvoudig werken met ERP-software

Dynamics NAV 2016 in lijn met Office 365

Nog nooit was het zo eenvoudig om te gaan werken met ERP-software. Microsoft Dynamics NAV 2016 brengt de look & feel volledig in lijn met die van Microsoft Office 365. Dat maakt het voor gebruikers van alle niveaus eenvoudiger om de weg te vinden. Op basis van feedback zijn nieuwe mogelijkheden aan de interface toegevoegd. Zo is het naast de bestaande zoekfunctionaliteit op basis van filters ook mogelijk om te zoeken binnen de resultaten van een filter. Maakt u een overzicht van openstaande posten, dan kunt u daarmee snel en eenvoudig precies de post vinden die u zoekt. Ook kan Dynamics NAV 2016 aan de hand van scans en foto’s documenten herkennen. Of u nu een factuur via pdf inleest of gewoon een foto maakt met uw telefoon, de cijfers belanden digitaal op de juiste plek voor verdere bewerking.

Overzichtelijke en snelle webclient

Overal werken met Dynamics NAV 2016

Waar u ook aan het werk bent, Microsoft Dynamics NAV 2016 reageert snel en geeft overzicht. De webclient is achter de schermen verbeterd en genereert zeer efficiënte code. Dat zorgt ervoor dat de reactietijden razendsnel zijn, zelfs in gebieden waar de dekking van mobiel internet matig of slecht is. Daarnaast is de client zelf herzien en uitgerust met soepel lopende animaties. Als u gegevens versleept of knoppen indrukt, dan krijgt u op het scherm direct grafische feedback. Dat geeft extra overzicht en ondersteunt u bij de uitvoer van uw werkzaamheden. Waar u ook bent en met welk apparaat u ook werkt.

Brandbox vrijstaand(570x470) surface Power BI Marketing Finance
Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Laptop en desktop

Rich client

Alle functionaliteit van Dynamics NAV 2016 beschikbaar in de vertrouwde interface op het scherm van uw laptop, desktop of workstation.

Tablet

Tablet-client

Alle functionaliteit geoptimaliseerd voor touch op een groot scherm. De interface biedt overzicht door de bedieningsknoppen links en alle informatie rechts in beeld te tonen.

Telefoon

Smartphone-client

Een eigen client die gemaakt is voor kleinere touchscreens van smartphones. De bedieningsknoppen staan bovenin, beeld en de opgevraagde informatie staat eronder.

Alle andere apparaten

Webclient

Ieder toestel met een browser kan inloggen op de webclient. Een volledige Dynamics NAV 2016 omgeving voor iedere locatie en elk apparaat met een browser.

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpb

Blijf de concurrentie voor door samenwerking

Microsoft Dynamics NAV 2016 ondersteunt de keten

Ondernemingen opereren niet in een vacuüm. Om de concurrentie voor te blijven is samenwerken in de keten van levensbelang. Microsoft Dynamics NAV 2016 ondersteunt u door toevoeging van het Data Exchange Framework (DEF). Dit is een zeer flexibel gereedschap om gegevens met andere organisaties uit te wisselen. Met behulp van DEF stelt u eenvoudig een formaat in om de artikelbestanden van leveranciers naar uw systemen te halen, en om ze up-to-date te houden. Omdat u zelf codes in kunt stellen om gegevens uit te wisselen is dit een zeer flexibel en eenvoudig middel om complexe taken uit te voeren. 

Microsoft Dynamics NAV 2016 eenvoudig uitbreiden

Eén keer instellen, overal geregeld

Microsoft Dynamics NAV 2016 biedt gebruikers gespecialiseerde interfaces voor verschillende apparaten. Om ontwikkelkosten te sparen, zorgt Microsoft achter de schermen dat ontwikkelaars maar één keer een wijziging hoeven door te voeren om alle clients te verbeteren. Wordt een nieuwe taal voor de rich client geïnstalleerd? Dan is die taal gelijk ook beschikbaar voor tablets, smartphones en webclients. Ondernemingen met meerdere vestigingen en handelsnamen kunnen voordeel doen met de mogelijkheid om beheer van die op papier separate entiteiten binnen één database te consolideren. Dat maakt gegevensuitwisseling eenvoudiger en helpt om kosten beheersbaar te houden. 

Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpa
Cb13vrijstaand 570X470 Illustratiescorpd

Snel workflows ontwikkelen en aanpassen

Nieuwe mogelijkheden voor Dynamics NAV experts

De Microsoft Dynamics NAV experts in uw organisatie kunnen sneller nieuwe workflows ontwikkelen en uitrollen. Dat helpt om uw bedrijfsprocessen aan te passen op basis van nieuwe inzichten. Out-of-the-box levert Microsoft een workflow-module waarmee vanuit de client-interface op basis van standaard handelingen workflows gemaakt of aangepast kunnen worden. Wilt u zorgen dat er altijd achter verlopen offertes aangebeld wordt? Dan wijst u de ‘automatisch nabellen’ taak binnen een workflow toe aan de juiste categorie medewerkers. Zoekt u branche-specifieke taken om aan de workflow-module toe te voegen? Dan staat GAC klaar om deze voor u te ontwikkelen. 


Volgende stap: Apps

Met Microsoft Dynamics NAV 2016 bent u klaar om door te groeien. Standaard bevat de nieuwste versie van de bedrijfssoftware zeer veel mogelijkheden om uw voordeel mee te doen. Wie verdere uitbreiding zoekt, kan op Dynamics NAV 2016 rekenen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een eigen app-store zodat u op eenvoudige wijze uw software kunt uitbreiden met extra opties om sneller en eenvoudiger te werken.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Microsoft Dynamics NAV 2016 biedt meer

Microsoft biedt met Dynamics NAV 2016 meer dan ooit te voren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die de nieuwste versie biedt? Zoekt u oplossingen voor specifieke problemen of wilt u zich oriënteren op een eventuele uitbreiding? De branche-experts van GAC staan voor u klaar om u vrijblijvend advies of een demonstratie van onze oplossingen te geven. Neem vandaag nog contact op en stel uw vragen over Microsoft Dynamics NAV 2016.

Maak een afspraak Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons