GAC Business Solutions
 • Microsoft Dynamics NAV 2013

  Microsoft Dynamics NAV 2015

  Meer mobile, meer cloud

  Met Microsoft Dynamics NAV 2015 brengt Microsoft een compleet vernieuwde oplossing uit, gericht op mobiel werken. Deze nieuwe versie van de bedrijfssoftware is op basis van onder meer gebruikersfeedback ontwikkeld. Alle aspecten van Microsoft Dynamics NAV zijn verbeterd: het platform, de ontwikkelomgeving en de gebruikersinterface. 

MicrosoftDynamicsNAV2015

Realtime informatie

KPI informatie in 1 oogopslag

In het Rolcenter ziet de gebruiker in 1 oogopslag de status van zijn/haar KPI's. Middels cues wordt realtime inzicht gegeven in cijfers en de workload. De gebruiker ziet aan de hand van kleuren direct welke werkzaamheden prioriteit hebben en extra aandacht behoeven. 

Multi-device ondersteuning

Mobile first met Microsoft Dynamics NAV 2015

De toekomst is touch. Microsoft Dynamics NAV 2015 biedt standaard multi-device ondersteuning. Dat maakt toegang met tablets en smartphones tot de gegevens in Dynamics NAV 2015 eenvoudiger. De nieuwe webclient helpt daarbij. Deze ondersteunt alle moderne webbrowsers en laat uw gebruikers langs deze weg inloggen in Dynamics NAV 2015. Dat maakt het mogelijk om ieder modern apparaat met internettoegang te gebruiken als (tijdelijke) werkplek. 

Cb13vrijstaand 570X470 Corpdynamics
image
image

Power BI (business intelligence)

Wie de klant centraal stelt, kan niet zonder Big data. Met Microsoft Dynamics NAV 2015 in combinatie met Office365 krijgt u gereedschappen om het volle potentieel van de door u verzamelde informatie te benutten.

 

 • Power Query maakt het eenvoudig om uw eigen gegevens aan te vullen met gegevens van partners en publieke bronnen.
 • Power Pivot breidt de mogelijkheden van Excel uit door KPI’s, hiërarchieën, eigen metingen en relaties toe te voegen. Dankzij ingebouwd geheugen slaat Pivot modellen op waardoor u snel grote hoeveelheden gegevens inzichtelijk maakt.
 • Power View breidt de mogelijkheden van Excel uit met interactieve visualisaties van gegevens.
 • Power Map geeft uw gebruikers gereedschap om gegevens direct te projecteren op 3D weergaves van kaarten. Zo krijgt u snel inzicht in onder meer de voorraadstatus bij verschillende vestigingen en klantvraag naar regio.

 

Dankzij multi-device ondersteuning zijn de Power BI gereedschappen van Microsoft Dynamics NAV 2015 ook beschikbaar op Windows 8 smartphones, iPhones en Android toestellen.

Cb13vrijstaand 570X470 Office

Rapportages maken met Word

Moblile first met Microsoft Dynamics NAV 2015

Kennis van Word 365 is voldoende om rapportages uit NAV 2015 te halen. Met behulp van een nieuw template systeem kunnen gebruikers direct in Word aan de slag met gegevens uit NAV. Maak eenvoudig rapportages aan door ze als nieuw document in Word op te zetten. Hiermee integreert Microsoft de Office 365 omgeving nog verder met Dynamics NAV. Vanzelfsprekend blijft het voor ontwikkelaars mogelijk om de bestaande RDLC rapportages te gebruiken voor complexe rapportages. 

Gloednieuwe interface

Gebruiksvriendelijke interface voor effectiever werken

NAV 2015 heeft een gloednieuwe gebruiksinterface die zorgt dat u op ieder apparaat dezelfde gebruikservaring heeft. Nieuwe Expressive Tiles koppelen een duidelijke functieomschrijving aan gegevens waardoor ze een dubbelfunctie als KPI gadget hebben. Naast de knop naar openstaande offertes staat bijvoorbeeld hoeveel offertes open staan. U krijgt zo niet alleen direct toegang tot de belangrijkste acties voor uw rol, maar ziet ook gelijk welke acties prioriteit verdienen. 

Cb13vrijstaand 570X470 Laptoplinks BI Dashboard2
CB13Vrijstaand-570x470-LaptopRechts-Artikelbeschikbaarheid lenco1

Altijd de nieuwste software

Upgrade Toolkit

Dynamics NAV 2015 is voorzien van een verbeterde upgrade toolkit die ook de data-upgrade beheert. Dat maakt het eenvoudiger om van vorige versies door te groeien naar de Dynamics NAV 2015. Met de verbeterde toolkit kunnen upgrades sneller uitgevoerd worden en dat maakt de kosten beter beheersbaar. Door te upgraden naar NAV 2015 maakt u uw systemen klaar om ook in de toekomst eenvoudiger mee te groeien naar nieuwe releases van Microsoft Dynamics NAV.

Lees meer over de allereerste Microsoft Dynamics NAV 2015 implementatie in Europa bij elektronica merk Lenco.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Meer weten over Microsoft Dynamics NAV 2015

Dynamics NAV 2015 biedt krachtige nieuwe gereedschappen om uw gegevens te analyseren en zo big data zelfs in kleine omgevingen op te zetten. Alle gebruikers kunnen overweg met NAV 2015. Daar zorgen de nieuwe interface en de Word templates voor. Zoekt u meer informatie, dan biedt Power BI het antwoord. Heeft u vragen over NAV 2015? Neem direct contact met ons op. De branche-experts van GAC staan voor u klaar.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons