Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Faciliteer de digitale transformatie

Microsoft Dynamics 365 faciliteert de digitale transformatie. Het helpt u inspelen op veranderende vraag en nieuwe omstandigheden. Dynamics 365 brengt technologie uit Microsoft Dynamics NAV en Dynamics CRM samen in de One Microsoft omgeving. U krijgt het ultieme gereedschap om processen te versnellen, blijft altijd up-to-date en verbindt uw mensen in één geïntegreerde omgeving. GAC zorgt voor de technologie, u focust op de klant. Growing Together: met Dynamics 365 krijgt u de ruimte om uw ambities waar te maken. 

Brandbox -vrijstaand -570x 470-surface -power -bi -marketing -finance
16-037 Brandbox vrijstaand(585x458)Specialisten

Slim Werken met Dynamics 365

Geef uw mensen de ruimte om optimaal te presteren

Het Slimme Werken geeft uw mensen de ruimte om optimaal te presteren. Dynamics 365 is het productiviteitsplatform dat slim werken faciliteert. Uw mensen kiezen zelf wanneer, hoe en waar ze werken. Microsoft Dynamics 365 zorgt dat de informatie die ze nodig hebben voorhanden is. Het informeert, registreert en verbindt. Samenwerking verloopt soepel: of dat nu onderling op kantoor is of over grote afstanden. Die focus op toegankelijkheid maakt het mogelijk om op uw manier met standaard software te werken. Uw innovatieve strategieën worden nooit door verouderde technologie geblokkeerd omdat Microsoft en GAC zorgen dat de techniek up-to-date blijft.


“Dynamics 365 maakt Growing Together een fundamenteel aspect van bedrijfssoftware.”

Erik van Driel, Algemeen Directeur GAC.

Microsoft productiviteitsplatform

Dynamics 365 is het productiviteitsplatform van Microsoft dat Het Slimme Werken mogelijk maakt.

  • Microsoft Azure zorgt dat u niet hoeft te investeren in hardware om met de nieuwste technologie te werken.
  • Microsoft Dynamics is de basis die u met Business Apps aan de wensen en eisen van uw organisatie aanpast.
  • Microsoft Office 365 zorgt dat uw mensen altijd en overal productief kunnen zijn en geeft inzicht in prognoses en resultaten.
Productiviteitsplatform 570X470
CB1 Semi Proces Links

Smart Industry

Digitaliseren en verbinden

 

Nederlandse handels- en productiebedrijven drijven op de innovatiebelofte van Smart Industry. Dynamics 365 biedt de best mogelijke ondersteuning van bedrijfsprocessen en voegt daar krachtige gereedschappen om uw digitale gegevens te benutten aan toe. Power BI helpt u analyseren waar kansen liggen. U onderbouwt beslissingen met real-time prognoses en harde cijfers. Met Dynamics 365 verbindt u machines, software, mensen, vestigingen en partners. De volledige integratie maakt ongekend snelle doorlooptijden mogelijk. U kunt op basis van een offerte in de mail de volledige productie van een order plannen en de klant real-time informeren over levertijden. U kunt beter plannen, sneller inspelen op de vraag, altijd en overal samenwerken en de keten activeren. 

16-006 CB Actueel PowerBITablet (750x562)B

Slimme Organisatie

Met minder middelen meer bereiken

 

Dienstverleners kunnen dankzij Dynamics 365 met minder middelen meer bereiken. Microsoft Dynamics 365 is hét platform om uw Slimme Organisatie te funderen. U kunt nieuwe diensten ontwikkelen en slim inspelen op veranderende vraag. Dit is mogelijk door ondersteuning van lifecycle management, de customer journey en cross-selling. De integratie van ERP met CRM geeft u nieuwe inzichten. Omdat informatie eenvoudiger te benaderen is, kunnen uw mensen efficiënter samenwerken en meer bereiken. Registratie van gesprekken en afspraken maakt contactmomenten waardevoller. Dynamics 365 geeft u de gereedschappen om innovatief dienst te verlenen en schept ruimte voor groei.

CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Welke ambitie wilt u verwezenlijken?

Welke ambitie wilt u verwezenlijken? GAC denkt graag met u mee. Onze branche-experts kunnen Dynamics 365 zo inzetten dat u er het meeste voordeel mee doet. Benieuwd hoe dat het verschil voor uw organisatie kan maken? Neem vandaag contact op en maak een afspraak. 

Maak een afspraak Stel een vraag
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons