Feature video Dynamics 365 Business Central

Werken vanuit Outlook

Hoeveel tijdswinst levert het op wanneer je vanuit Outlook toegang hebt tot gegevens uit je ERP? Bij een binnenkomende klantvraag zie je direct de order historie en actuele voorraad. Met deze informatie krijgt je klant direct antwoord en leg de order vervolgens vanuit Outlook vast in je ERP.

Feature video Dynamics 365 Business Central

Beheer van inkoopmarges

Heb je op dit moment inzicht in de juiste marge van je producten? Verschillende factoren hebben invloed op de daadwerkelijke marge van je product. Denk bijvoorbeeld aan transport, opslag en aanvullende administratieve handelingen. Bekijk de video om te zien hoe wij hiermee omgaan.

Feature video Power BI

Mobiel gebruik maken van Power BI

Je bent gewend om rapportages zowel op desktop als op je smartphone te raadplegen. Maar wat zou het betekenen om hier extra functies aan toe te kunnen voegen? Je loopt door het magazijn en wil met je smartphone snel de statistieken van een artikel oproepen. Benieuwd?

Je bent altijd welkom bij GAC
De koffie staat klaar (op afspraak)
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Wij ontvangen je graag op afspraak (conform Corona-richtlijnen) in Oirschot. Neem contact op en wij reserveren een ruimte voor je.
Arjan staat voor je klaar

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om deze en meer mogelijkheden aan je te laten zien.

YOU GAC
Growing Together