Feature video Dynamics 365 Business Central

Leveranciersbeoordeling

Externe omstandigheden, zoals afwijkende levertijden of te weinig geleverde goederen, hebben meestal een negatieve invloed op de bedrijfsvoering van een groothandel. Voorspelbare leveranciers maken het eenvoudiger om te plannen en brengen daarnaast minder risico’s met zich mee. Maar hoe breng je de performance van je leveranciers eenvoudig in kaart?

Feature video Dynamics 365 Business Central

Beheer van inkoopmarges

Heb je op dit moment inzicht in de juiste marge van je producten? Verschillende factoren hebben invloed op de daadwerkelijke marge van je product. Denk bijvoorbeeld aan transport, opslag en aanvullende administratieve handelingen. Bekijk de video om te zien hoe wij hiermee omgaan.

Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Arjan staat voor je klaar

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om deze en meer mogelijkheden aan je te laten zien.

YOU GAC
Growing Together