GAC Business Solutions

Webinar: Dynamics 365 door de ogen van een sales professional

Schrijf u in voor het Webinar Dynamics 365 CRM voor Sales

Draagt uw huidige CRM omgeving direct bij aan uw verkoopresultaten? Hoe voorspelbaar bent u op korte en lange termijn? En in hoeverre is er in uw organisatie inzicht in het salesproces? 

Dynamics 365 geeft inzichten, signaleert, faciliteert en ondersteunt u op proactieve wijze bij uw salesproces. GAC Business Solutions organiseert op 30 januari om 9.30 uur het webinar: Dynamics 365 door de ogen van een sales professional. 

Creëer inzicht in uw salesproces en werk vanuit één omgeving

Business Consultant Rob Kuijpers en Sales Consultant Martijn van Laarhoven laten tijdens het webinar zien hoe u vanuit één centrale omgeving het salesproces beheert. Zij nemen u mee van prospect naar klant via verkoopkans naar uiteindelijk de order.

Zij laten verder zien hoe informatie uit slechts één bron kan worden gehaald. Dit heeft niet alleen gevolgen voor een betere interne samenwerking, het zorgt ook voor het vereenvoudigen van bijvoorbeeld offreren. 

Sales (1)

Schrijf je in

Wilt u meer inzicht in uw salesproces en vanuit één omgeving kunnen werken? Schrijf u dan in voor het webinar op 30 januari om 9.30 uur.  

Chat met ons