GAC Business Solutions
image

Masterclass: Dynamics 365 door de ogen van een sales professional


“Het inzicht dat we hebben in onze klanten en de salesfunnel is onvoldoende en moet beter”. In hoeverre komt deze stelling je bekend voor? Tijdens de verschillende gesprekken die we dagelijks met onze klanten voeren, ervaren we dat het ontbreken van inzicht samen met de bewerkelijkheid van het opstellen van offertes, nog steeds een van de grootste vertragers is op de gemiddelde een sales afdeling. Hoe nu verder?


Schrijf je in voor de Masterclass Dynamics 365 CRM voor Sales

Business Consultant Rob Kuijpers en Sales Consultant Martijn van Laarhoven nodigen je uit om deel te nemen aan de Masterclass CRM in Oirschot. Tijdens deze Masterclass kijk je door de bril van de marketing professional, de sales professional en de salesmanager naar het Microsoft Dynamics 365 platform. We gaan daarbij in op praktische vraagstukken per rol en laten zien hoe CRM hierop antwoord geeft.

Gedurende een ochtend maak je samen met andere bedrijven kennis met het Dynamics 365 platform. Met een interactieve demonstratie en concrete voorbeelden ervaar je de kracht van het platform en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

 

Gratis uitproberen

Je ontvangt bij deelname tijdelijk een gratis kickstartpakket, waarmee je eenvoudig test of Dynamics 365 de CRM oplossing is voor jouw organisatie. Je ontvangt een proefversie van Dynamics 365 CRM en een online vraag- en adviesgresprek aan het einde van de proefperiode.

Dagprogramma 5 september

09.30 - 10.00   Ontvangst
10.00 - 11.00   Power Demo Dynamics 365 CRM | Sales & Marketing & powerBI

     • Door de ogen van een marketing professional
     • Door de ogen van een sales professional
     • Door de ogen van een sales manager

11.00 - 11.15   Pauze
11.15 - 11.45   Klantcase
12.00 - 13.00   Lunch en vragen


Schrijf je in

Wilt je weten hoe Dynamics 365 CRM zorgt voor meer inzicht in het salesproces? Schrijf je dan in voor de gratis Masterclass op 5 september. 

Chat met ons