GAC Business Solutions

Kantoor In Je Broekzak

Uw gegevens bij de hand met SharePoint Online

U wilt snel kunnen beslissen op basis van betrouwbare informatie, of dat nu op een beurs, onderweg, thuis of een flexplek is. GAC biedt met Microsoft SharePoint Online en mobiele Apps overal toegang tot uw gegevens: van Microsoft Dynamics NAV tot en met uw marketingmateriaal en productdocumentatie. Of u nu samen met een klant de laatste factuur wilt inzien of nog even voor het gesprek de details over uw gesprekspartner wilt opvragen. Wij zorgen dat u die gegevens overal en altijd bij de hand heeft, en helpen u om snel de juiste informatie te vinden. 

Cb13vrijstaand 570X470 Surfacelumiabroekzak
Cb13vrijstaand 570X470 Lumiavinci3

Attini News

Bijblijven met de organisatie

Weet u wat er speelt in uw organisatie? Met de Mobile News App van GAC kunt u vanaf uw smartphone of tablet direct het laatste interne nieuws zien. Wilt u zelf iets voor het voetlicht brengen? Dankzij de eenvoudige interface is dat geen enkel probleem. Met inzet van deze app, op basis van Attini News, kunt u niet alleen nieuws lezen en plaatsen, maar ook reageren op andere berichten. Van een snelle ‘vind ik leuk’ tot een uitgebreide reactie. U koppelt overleg aan actualiteit en biedt uw medewerkers de mogelijkheid om het bedrijfsnieuws door te nemen op het moment dat ze dat uitkomt. Of dat nu onderweg, thuis of bij de klant is. De ingebouwde mogelijkheid om zelf berichten te plaatsen laat u foto’s en bijlagen toevoegen en biedt de optie om via tags berichten te richten aan specifieke doelgroepen. Nieuws is later eenvoudig te doorzoeken via de zoekfunctionaliteit van SharePoint. 

OneNote

Ideeën opdoen

De beste ideeën komen op onverwachte momenten. Met OneNote van Microsoft verandert u uw tablet of smartphone in een zeer geavanceerd kladblok. U schrijft ideeën op en koppelt ze aan websites, foto’s, video- en geluidsfragmenten. Wat u op het ene apparaat bewaart, haalt u via OneNote op al uw andere apparaten weer te voorschijn. Bewaar na iedere vergadering de inhoud van whiteboards en koppel daar uw notulen aan. Vergeet nooit meer een goed idee, haal ieder overleg tot in detail terug, en deel informatie eenvoudig via de Share functionaliteit. De OneNote app is onmisbaar voor iedereen die zijn goede ideeën nooit kwijt wil raken. Sla deze op in uw SharePointsite bij uw project of klant. 

Cb13vrijstaand 570X470 Lumiaonenote
Cb13vrijstaand 570X470 Lumiayammerb

Yammer

Kennis uitwisselen

Soms is op een lastige vraag snel antwoord van een expert nodig. Met behulp van Yammer kunt u direct vragen stellen aan collega’s of aan onderdelen van uw organisatie. Of u nu op zoek bent naar een expert op een specifiek deelgebied, of de naam van de persoon weet en direct een vraag wilt stellen; Yammer biedt de oplossing. Naast antwoord op vragen, biedt Yammer u gereedschap om informeel met collega’s te discussiëren over uw dagelijks werk, projecten en ideeën. Dat maakt van Yammer de basis voor informeel digitaal overleg. Het bespaart u kostbare vergadertijd en koppelt het uitwisselen van informatie los van locatie.

OneDrive

Altijd offline toegang tot essentiële gegevens

SharePoint geeft u direct toegang tot de OneDrive for Business app die 1 TB aan gezamenlijke opslag biedt. Hier heeft u essentiële documenten zoals advertentiemateriaal, prijslijsten en technische productdocumentatie bij de hand. Dankzij doordachte synchronisatie weet u zeker dat u altijd met de laatste versie van uw documenten werkt, waar u ook bent. OneDrive is niet alleen beschikbaar op smartphone en tablet, maar ook op uw laptop of pc. U heeft ruimte om eigen documenten veilig op te slaan en opties om die informatie eenvoudig te delen. 

Cb13vrijstaand 570X470 Lumiabroekzakscrd
Cb13vrijstaand 570X470 Lumiabroekzakscra

SharePoint brengt het samen

Bedrijfskritische gegevens slaat u op in Microsoft Dynamics NAV en mobiliteit realiseert u met tablets en smartphones. Door Microsoft SharePoint aan de mix toe te voegen, brengt u alles samen. U krijgt toegang tot praktische apps, de mogelijkheid om uit te breiden naar klantportalen en beschikking over microwebsites voor uw teams. SharePoint helpt uw mensen effectiever (samen) te werken en verhoogt de productiviteit. 

Voordeel van een mobiel kantoor

  • U bent altijd op de hoogte van wat er speelt in de organisatie
  • Discussieer over interne ontwikkelingen via smartphone of tablet;
  • Overal toegang tot uw documenten en berichten;
  • Maak, doorzoek en deel aantekeningen en notities;
  • Gezamenlijke online opslag van essentiële documenten;
  • Benader collega’s direct of als groep met vragen en ideeën;
  • Basis voor moderne uitbreidingen zoals portalen en microwebsites;
  • Makkelijk in te zetten dankzij moderne apps.
Cb13vrijstaand 570X470 Lumiabroekzakscr
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Kantoor in uw broekzak?

Het kantoor biedt ruimte om bij te blijven met het reilen en zeilen van uw bedrijf. U kunt er ideeën opdoen, kennis uitwisselen en heeft er altijd toegang tot essentiële gegevens. Met behulp van SharePoint Online krijgt u die voordelen van werken op kantoor op uw tablet of mobiele telefoon. U weet zeker dat u altijd en overal toegang heeft tot de informatie die nodig is om beslissingen te nemen. Wilt u meer weten over dit kantoor in uw broekzak? Neem contact op met GAC.

Probeer GAC Kantoor in je broekzak nu! Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 27
Stel een vraag

Webinar bijwonen of meer informatie?

Chat met ons